AFTERBEACH I BIBLIOTEKET

.

I bibblan står mamma och pappas gamla Bruna Mathsson Pernilla Roto-fåtöljer – dessa är faktiskt mitt första barndomsminne! Vi bodde i Tyresö och jag var väl 3-4 år och älskade att snurra snabbt runt-runt-runt i dem i vardagsrummet. Jag i den ena och storebror i den andra<3

.

Alltså vilka dagar vi har nu här i Frankrike! Perfekt varmt cph soligt väder med häng på plagen och strandluncher i skuggan och fortsatt frossande av ja typ ALLT:)

Som goda roseér! Givetvis ska de vara från södra landet och så där riktigt ljust persikofärgade (hallonsaft går tvärbort) och här landade jag i svala biblioteket med ett gott glas innan dusch och kvällstur till Trouville (det skulle visst shoppas ”tingeltangel” enligt Bea;)

.

.

Mums! Detta rosévin heter Miss Anaïs och är ett fynd här i France, bara 5 euro, så det ska vi köpa hem. Lite av en sport när man har sommarboende i Framrike tror jag – att hitta det godaste och billigaste vinet (att hitta dyra och smarriga är liksom ingen sport haha;)

.

Jag hoppas ni har en härlig lördag godingar! Hörde att ni har riktigt skönt väder I Sverige också så njuut om ni är hemma. Nu har vi landat hemma igen efter vår Trouvilletrip och jag ska nu sätta på mitt mjukaste set och så få lite nackmassage framför en film (jäkla diskbräcket börjar kännas lite tyvärr, så typsikt när jag börjat tycka det är kul med löpträning igen!)

.

KRAM

.

.

.

1 kommentar till “AFTERBEACH I BIBLIOTEKET

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg