SOMMARENS SNABBA MAKE UPBAS

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR BANGERHEAD

 

Sommar och sol och bränna och då är det ju mycket enklare att känna sig fräsch! Med några små snabba make-up-knep så är jag redo to g0..

 

 

Jag gillar ju att ha en make-up som ser naturlig ut, med ett fint glow och med bränna. En som jämnar ut lite men absolut inte ger någon pudrad  yta utan ja man vill se ut som man bara snabbt svept lite bronzer på kinderna (det har jag också men det krävs liite mer:)

.

.

Sommar och solbränna, som är mest fusk med bus (men betakratonen jag äter gör stor skillnad)

 

 

Jag grundar med en heelt fantastisk liten primer som jag hittade från Hourglass. Beställde den minsta Vanish i travelsize för att prova på hur den kändes men den räcker hur länge som helt pga dryg. Den här suddar porerna runt nästan  och jämnar ut fina linjer utan att ge någon som helst hinna som många andra liknande produkter gör (ni vet när lägger sig i linjerna istället)

Älskar den och du hittar Hourglass Vanish Airbrush Primer här

.

 

Sen har jag min absolut bästa concealer som inte lägger sig i linjer, smälter in i huden och som döljer mörka ringar och små ojämnheter och prickar.

Cliniques Even Better Concealer ( jag har färgen Ivory)  finns här

.

 

Sen har jag letat efter en make-up produkt som ger så där fint skirt pärlemorglow (ungefär som Strobe från Mac) och beställde den här Glowerizer från LH Cosmetics som har fått jättebra betyg och ja den är fantastisk. Precis lagom av allt och jättefin att lägga på linjerna vid ögonen, kindbenen, mitt över överläppen och på ögonlocken.

Glowerizer i färgen Me Time från LH Cosmetics finns här

 

 

Sen har vi denna underbara bronzer! Lägger sig så fint och jämnar ut, smälter in i huden utan pudrig yta och har en perfekt bronzernyans. Använder den som ögonskugga också. Kostar en del men dryg som bara den är den också  (Jag har paletten Volume II )

Ambient Lighting Palette från Hourglass finns här

 

 

Sen avslutar jag med en skön och prisvärd face mist från Bangerhead som finns här

.

Klar på ett par minuter!

.

Dagens snabba fräscha  make-up med fem produkter jag  verkligen varmt rekommenderar <3

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “SOMMARENS SNABBA MAKE UPBAS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg