TILL MONT-SAINT-MICHEL & SNABB TRANSPORT DÄRIFRÅN

.

Ett pics från idag iaf från den fantastiska franska medeltida byn ute i Atlanten – Mont-Saint-Michel. Ja vi skulle visa skatterna detta Världsarv och ha en härlig dag men så blev det inte, tvärtom. En av skatterna blev plötsligt akut sjuk efter bara någon halvtimme och eftersom man parkerar några kilometer från denna populära turistö (massa folk överallt) och tar en shufflebuss eller går dit ut så får ja man lite småpanik.

Trångt och svårt att hitta någon för hjälp och ingen taxi så vad gör man. Men vi hittade en underbart snäll ung fransk militär med kpist och ett stort och vackert leende som hjälpte oss. Han kunde engelska dessutom och kunde tolka till två ambulanssjukvårdare som kom  och hjälpte stackars liten älskling. Det behövdes som tur var ingen tur till lasarettet i Caen  men de skjutsade oss till vår bil så vi kunde ta oss till apotek och hem och bädda ner sjuk skatt

 

 

Så så blev vår utflycktsdag, inte alls som vi hade hoppats på tyvärr.:(

.

 

<3.

 

KRAM

.

.

3 kommentarer till “TILL MONT-SAINT-MICHEL & SNABB TRANSPORT DÄRIFRÅN

    1. What on earth do you mean with your comment?! Do you seriously mean that it is possible to be prepared for everything? Do you always carry a medical box with you, whereever you go? Don’t think so….

  1. Det var tråkigt, att det kom så plötsligt! Det tråkiga med att resa nuförtiden är ju att det är så sjukt mycket folk överallt. Mina föräldrar var väldigt tidigt ute med att resa på 60-70 talet. Jag minns ex Roms Colosseum, och denna plats Mont Saint Michel som nästan folktomma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg