LANGUSTINER

ANNONSLÄNK LINDEX

.

Hej lördagskväll på Shamrock Inn! Underbart väder och vi bestämde att ikväll skulle vi minsann  köra pinfärska skaldjur hemma i kvällssolen  uppe på kullen. Det godaste skaldjuren jag vet är havskräftor (alltså bra sådana, gärna från Normandie och saftiga, stora och spänstiga. Mjöliga och uschliga små rackare går ju fetbort:) och ostron. Så jag dukade på terassen och så satt vi där och njöt, mmm så gott det var!

,

.

Åh allt är så där PINFÄRSKT här och smakar s å gott. Avocadosarna är enorma, majonäsen är färsk, baguetten krispig och skaldjuren från Atlanten to die for..

.

.

Har på mig en mycket fransk söt och petite liten klänning idag! Finns här.

Såg ni invigningen av OS igår från Paris förresten? Vi satt framför tv:n och mumsade burgare och njöt av underhållningen. alltså fransoserna de k a n när det gäller uppvisning, jäklar vilket land detta är! Historia, mode, kultur, kärlek, skönhet,  finns ju inget land som Franrike (oui jag är partisk:) Så himla otur de hade med vädret bara, vi bor ju bara 18 mil från Paris men fick inget regn men där vräkte det ju ner (Och nej vi ville inte vara på plats igår med barnen, galet med folk och 30 000 terrorpoliser och helt sjuka priser..Nej vi hoppar ljuvliga Paris denna hysteriska OS-sommar)

..

.

Lördagskväll på vårt Haras de Sharock Inn

.

Ha en fortsatt fin lördagkväll alla!

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “LANGUSTINER

  1. Sachez que la plupart des français n’ont pas apprécié la cérémonie des JO. C’était blasphématoire envers l’histoire, la religion chrétienne et parfaitement de mauvais goût. Cette cérémonie olympique était une mascarade à l’effigie de la politique française….

    1. Du har såklart rätt till din egen åsikt, men du talar definitivt inte för majoriteten av fransmännen. Vilket känns ganska bra ändå.

  2. Är i Paris just nu & träffar så många glada & stolta fransmän. Är fransklärare & njuter av varenda stund. Såg invigningen på storbildsskärm med en massa glada fransmän. Sett handbollsdamerna vinna mot Tyskland i fullsatt arena!

      1. Visst är det härligt att många uppskattar det vackra landet Frankrike & de fina olympiska spelen?! Härligt att träffa så många stolta underbara fransmän!

  3. Wow, vilken middag och vilka fantastiska vyer! Förstår att ni njöt 🙂 Förstår även att ni hoppade hysterin i Paris även om den staden är himla trevlig, när det är mindre hysteriskt..haha…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg