TILLBAKA I STAN & EFTERSOMMARFIXET FÖR HUDEN

REKLAM FÖR DREAM & VÄSTERMALMS PRIVATKLINIK

 

.

Hos mycket fräscha kliniken DREAM i Västerås denna onsdag. Det enda stället jag besöker när det gäller estetiska behandlingar – så proffsigt, så bra och så trevligt

 

Igår kom vi alltså hem från våra allra sista semesterdagar på Gotland! Härligt att vara hemma och även härligt att ta tag i lite rutiner och sig själv igen. Har varit mycket gottgott och mycket sol och bar hud sommaren 2024, precis som det ska vara, men det resulterar ju i en lite grövre och tröttare hud (iaf efter man fyllt 40:)

 

Så jag hade bokat in mig på en eftersommarfix hos duktiga Dr Nadia, fylla på med muskelavslappnande i de områden jag gör detta – liite i panna, kråksparkar och och så en sk lip-flip som är lite botox i överläppen. Så den slappnar av och putar så där lite lagom mycket utan att vara filler. Rekommenderar jag till er tjejer som känner att läpparna kanske har blivit lite ”snipigare” eller mindre fylliga. (Det är snabbt och enkelt och inga risker och ingen ser vad ni gjort)

.

.

.

Linjer i dekolletaget får de flesta och är ju ett betydligt större område än ansiktet. Muskelavslappnande funkar ju inte här liksom så det är hudföryngrande behandlingar som gäller. Mina linjer syns olika bra beroende på om jag är nyvaken (då är det myycket tydligt) uttorkad, var jag är månaden etc och så klart  om jag gjort behandlingar. Så idag fick det bli en ordentlig microneedling just där och på halsen och på huden i ansiktet.

.

.

Min 52-åriga hud utan make-up, redo för behandlingar. Tänk att man kan sakna lite muskelavslappnande så himla mycket? (Ni som vet ni vet;)

,.

 

Så här såg jag ut innan  och utan muskelavslappnande. Många låter injicera detta för att pannan ska slappna av, rynkor försvinna och även så att ögonbrynen ska lyftas. Jag har inte jättemycket linjer i pannan som ni ser och har aldrig haft och gör behandling mest för att ögonbrynen ska slappna av och åka ner lite ist. Bli mindre spänd i pannan (och så slippa huvudvärken också så klart)

.

.

Nadia använder en speciell microneedling (behandlingen kallas också dermapen) med färre nålar och ett serum som är hudföryngrande, pigmenstabiliserande och som gör så cellerna delar sig. Gör så att linjer suddas ut och att huden och pigmentet blir jämnare. Perfekt efter sommaren mao! (Man ska inte sola efter dermapen)

Känner mig så trygg med Dr Nadia och  så har jag faktiskt så kul när jag är där, underbart att få skratta när man sticks med nålar<3

.

.

Cellförnyande cocktailserum som jag fick med sig hem att fortsätta att smörja in sig med. Ska tvätta ansiktet och göra det nu strax igen!

.

Behandlingen heter alltså Microneedling med Amiea och du bokar den här 

.

Västerrmalms privatklinik & DREAM´s alla olika behandlingar hos Dr Nadia hittar du här

.

KRAM

.

.

.

 

10 kommentarer till “TILLBAKA I STAN & EFTERSOMMARFIXET FÖR HUDEN

  1. Ingen koll på hur gammal du är, men tycker du är väldigt fräsch. Som någon annan skrev, väldigt snygg kjol.

  2. Kul å fixa till sig lite efter semestern!! Gillar när du är så ärligt och tycker det är lite kul med alla moraltanter som vaknar till liv här och ska peka med pekpinne å vara sååååå PK 😉 Annan fråga, har du fixat brynen med någon typ av tatuering vad isåfall eller fyller du bara i med penna typ ? Är sugen på att göra något åt mina men vill ju veta att det blir bra och inte riskera att gå runt med 2 svarta sniglar ovanför ögonen.. 😉

    1. Åh vad glad jag blir att du gillar och har samma inställning till sånt här som jag har! Jag har precis färgat mina bryn vilket jag inte brukar göra men annars är de bara plockade här och med lite vax. Ja det är lite svårt att veta om det blir bra med brynfix? Själv lät jag göra en browfix för 3 år sedan och såg INTE KLOK UT. Kolsvarta breda uppborstade sniglar haha, fick panik och skrubbade med tvålade bort så mycket jag kunde direkt och sen dess har jag inte vågat mig på någon mer brynfix på salong:)

  3. Du ser fantastiskt fräsch ut och uppskattar ärligheten kring att det (inte allt såklart men en del) kommer med lite hjälp och fix. Och tack för tips om lip flip. Min underläpp har senaste åren liksom smugit sig ”in i munnen” men jag är inte redo för fillers. Inget moraliskt utan tycker det känns läskigt att spruta in material i kroppen. Kanske motsägelsefullt då jag sprutar in botox i pannan var fjärde månad 🙂 Var till kliniken idag och bad att få testa lip flip efter samråd med min behandlare. Började med en halv dos för att testa känslan. Ska bli spännande att se resultatet och igen, tack för tips. Hade inte koll på detta innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg