P Y J A M A S

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Gäääsp, nä inte pigg idag:)

Är ni som jag som också fullkomligt älskar att ha pyjamas på er? Så fort jag kan kryper jag i en, bara släpper ut ditten och datten och inget sitter åt längre utan det är bara så där mjukt, härligt och skönt rymligt. Jag gillar en typ av pyjamas allra bäst och det är den som har vida ben (det får liksom inte sno till sig och sitta åt hårt någonstans när man kryper ner i sängen sen) med dragsko (så man själv bestämmer midjemåttet, kan ju variera en del i månaden liksom..) och så en skön skjorta eller ett linne till. Ett linne är alltid skönast men inte lika prydligt eller varmt som en skjorta så klart.

.

.

Bäst är det om det är naturmaterial och mitt nya linne och byxa, som jag fyndade med hela 25% off, är just det! I superskön bomull.. och så är det så himla fräscht tryck på med små små rara kvistar..

 

 

.

Linnet hittar ni här och matchande  pyjamasbyxa här 

.

.

Så om ni är ute efter en ny pyjamas så passa på ikväll –  som sagt just nu 25% på denna pyjamas och ALLT annat här ( till kl 24 den 27/8)

.

Nu ska jag krypa ner i igen i sängen här och kolla på serien Baby Feber på Netflix, har sträckkollat här på den.Serien är bara så där myysig och dejligt dansk och handlar om fertilitetsläkaren Nana som spelas av Josephine Park som ju är så bra och snygg.

.

Önskar er alla en fin tisdagskväll!

.

KRAM

.

.

 

2 kommentarer till “P Y J A M A S

  1. Men ja, pyjamas som är rymlig och inte sitter åt är ju bästa. Är precis som dig, inget som sitter åt runt vristerna, tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg