HUDVÅRD SOM FIXAR FRAM GLOWET BLIXTSNABBT HEMMA

REKLAM/ANNONSLÄNKAR BANGERHEAD

.

Idag den 1:a september och denna liite småhöstiga söndag så pysslar jag om min hud här hemma och jag körde min riiktigt effektiva och nya efter-sommar-rutin. Nu pratar vi proffsig hudvård för mogen hud (som min 50-plus) – de här är bara SÅ bra om du vill få en jämn, fräsch och strålande hud.

Det blir på riktigt salongresultat på max 10 minuter – ni som är som jag och älskar resultatinriktad hudvård borde verkligen testa dessa hudvårdprodukter ni med<3

 

.

Vi börjar med peelingen som är en olje-scrub för torr hud. Den här är såå skön och gör verkligen det den ska, jag gillar ju peelingar som tar fram den där lystern direkt och det gör den här. Är mild och använder var och varannan dag.

Clarins Comfort Scrub finns här

.

.

Sen har jag visst hittat THE mask, men alltså denna är magi! Läst så mycket bar om den och japp recensionerna stämmer. Den här masken gör rent, den plumpar och den återfuktar och skapar ett helt ootroligt glow på bara f e m minuter!?! Lätt att applicera, är lite så där puddingaktigoch lätt att tvätta av. Är nästan i chock över hur effektiv den är och vet ni att det är  typ den billigaste masken också – 169 kr för 75 ml. Dryg dessutom. Passar alla.

Glow Getter Brightening Face Mask hittar ni här

.

.

Så ett ljuvligt serum! Ett som huden tar upp ordentligt och som tar bort glåmighet och det där eftersommargrova och du får ny lyster direkt. Passar alla hudtyper och livlös hud med rynkor och ojämn hudton.

C Collagen Brighten Firm Vitamin C-serum hittar du här

.

.

 

 

Till sist så rekommenderar jag verkligen den här närande krämen som du använder morgon och kväll! Den återfuktar verkligen på djupet och huden återfår sin lyster direkt. Gör mogen hud mer ungdomlig och ordentligt boostad och slätar ut! Passar normal–torr och mycket torr hud samt även känslig hud dvs typ alla.

.

Dewy Deep Cream hittar ni här

.

Nu vill jag verkligen vårda min hud extra mycket så här efter sommaren – allt för att den ska vara i absoluta bästa skick när det blir kallare senare i höst (och när den brukar börja protestera:)

.

KRAM

.

.

 

 

 

2 kommentarer till “HUDVÅRD SOM FIXAR FRAM GLOWET BLIXTSNABBT HEMMA

  1. Hejsan! Petra. I fredags tror jag?! Visade du en så snygg leopardklänning på Instagram, vill väldigt gärna veta var den kommer i från. Tack på förhand, fortsatt trevlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg