VABBAR VÄRLDENS GOASTE ÅTTAÅRING

.

Alltså åttaåringar är ju bra gulliga eller hur!? Fortfarande rätt små ju men plötsligt så kloka och nyfikna och ställer tusen frågor om allt möjligt. Vill vara duktig och stor och klara det mesta själv men samtidigt så lite, kramig och gosig! Moje är ju hemma och krasslig även idag och vi kollar på knasiga filmer i tv-soffan, äter Piggelins och skrattar så vi får ont i magarna (Som Dumma mig och filmen Snälla Kriminella på SVT – perfekt underhållning för mammor och åttaåringar:)

.

.

Alltså det är ju något speciellt med att ha en riktigt liten sladdis i familjen, rekommenderar jag v e r k l i g e n till alla er som funderar på det. Allas eviga lillebror och göllunge! 100% lyckopiller<3

.

Nu ska jag äntligen åka iväg (har barnvakt!)  och fixa lite inför en födelsedag som är imorgon så got to go men vi ses snaart igen.

.

KRAM

.,

.

.

3 kommentarer till “VABBAR VÄRLDENS GOASTE ÅTTAÅRING

  1. Det är ju alltid någon som är sjuk i eran familj… här är man sjuk knappt en gång om året, har du för rent eller hanterar du kanske mat fel? Något känns ju konstigt???

    1. 😆
      Skojar du?!
      😆
      Du måste skoja!

      1. Det kanske alltid är rent hemma hos dem men de alla utsätts för smuts och bakterier ändå, då man är på jobb, skola, gym, affären etc
      2. Man blir inte förkyld av att hantera mat fel
      3. Vi är alla olika

      Nu vet du 🤷🏼‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg