PÅ TERRASSEN HELA EFTERMIDDAGEN

.

Men huuur skön torsdag?!

Har legat och solat här på min terrass på eftermiddagen och bara softat. 28 grader, sol och underbart septemberväder. Bloggar  just nu från solstolen med några snabba pics jag tog med min iPhone, inte ofta jag gör så men det är bara så skönt ute och jag vill inte gå in. Nu väntar jag bara på att H ska komma hem så ska vi cykla ner till hamnen och äta middag på någon uteservering där nere, ett av det bästa med att bo där vi gör – att det är så nära ner till fina Mälaren<3

.

Ett av det bästa besluten när det gäller vårt hus är att vi lät bygga en stor terrass i lärk (behandlad med SiOO:X) Så mjukt och skönt att tassa runt på med bara fötter och nu har den fått en perfekt sån ljus ”gammalgrånadbryggaton”.

.

,

Alla mina blommor i trädgården går i kalla rosa, olika lila och blå och vita toner – tycker det är så fint mot krispigt grönt och stramt formklippt..

.

 

.

Hoppas ni också njuter de här extra bonussommardagarna vi fått riktigt mycket!

.

KRAM

.

.

.

9 kommentarer till “PÅ TERRASSEN HELA EFTERMIDDAGEN

  1. Helt underbart väder. Plocka solmogna tomater, långa kvällar ute på altanen. I helgen blir det årets sista dopp i Kattegatt för min del.

  2. Så fint!
    En fråga; dina solbäddar, hur kan de vara så fina? Mina har i princip ruttnat av allt regn och är tyvärr nu bara att kasta. Har du oljat in dem eller använt något annat skydd?

    1. Tack fina!
      Nä de har inte ruttnat utan är fortfarande fina. Fick massa svarta prickar men de skurade jag bort med borste och så har de ju blivit gråare och mörkare på sina ställen. Tar in dom okt-april🥰

    2. Hoppar in här, ursäkta:) Vi fick rådet av en erfaren försäljare av teakmöbler att ett par gånger om året gå över möbeln med en svamp typ de vanliga grön/gula och grönsåpa och skrubba. Detta för att undvika svartmögel.

      1. Kan även rekommendera prickfri från Jape. Tar alltid det efter vintersäsongen då jag inte har möjlighet att förvara möblerna inne under vintern står de ute under presening istället. Då räcker det inte enbart med att skrubba för du behöver skrubba järnet och det är svårt framförallt på stolar och annat med en massa vinklar och vrår…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg