HÖSTENS BAS

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Ja jag vet vad som är min bästa bas den här årstiden – snyggtisha, sköna jeans och en mörkbeige yllekappa med rejäla axelvaddar (och balla boots!) Den här trivs jag alltid i –  snyggt men ändå avslappnat.

.

.

Gillar ni också att svepa om er långa rockar och kappor på hösten? Just nu är det mycket STORA markerade axlar i modet och det känner många av oss igen eller hur:)

.

.

Yes borde ångat kappan innan pics man var så ivrig att visa er! (Och så har H visst tagit med sig ångaren när han åkte iväg på jobbresa..)

Mörkbeige kappa i ylle finns här

(Jag har strl S)

 

.

Snygga krispiga tischor kan man inte ha för många av, passar ju riktigt bra när det är sånt här ”mellanväder” också under en kofta, rock eller kavaj.  Den här med snyggtryck sitter s å bra (jag har dock XS i denna för det är oversizemodell och jag vill inte ha för vida tishor förutom när jag sover. Så har jag vikt upp ärmarna så det blir ännu mer 80-talsvibe som man ju älskar inte sant:)

Tisha med tryck finns här

.

.

Sen måste jag tips som de här otroligt sköna extra långa jeansen!  Lösa jeanstrenden håller i sig till min glädje (Ta en strl större än du brukar bara om du vill ha dem vida, de är rätt små i strl)

.

Gråsvarta jeans i snygg tvätt finns här

.

Och just nu eller ja 12-15 September är det  25  % off på allt ovan och allt annat inom kategori Dam också hos Lindex så missa inte det! Som vanligt massa prisvärda riktigt snygga plagg (alltså deras jeans är såå populära och såå bra, de modeller jag har många av är Nea och just favoriten Sia)

.

 

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “HÖSTENS BAS

  1. Mycket snyggt – i synnerhet på dig! Läste ditt förra inlägg. Alla verkar drabbas nu. Jag fick ett sms för några dagar sedan där det står: ”ma..mma jag har bytt telefonnummer kan du ringa mig?” NO! 😱 Hur ska man skydda sig? Läst att ungdomar idag inte svarar på nummer som de inte vet vem det är. Det gör inte jag heller längre…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg