HÄRLIGA LÖRDAG!

INNEHÅLLER REKLAM ROOM101

 

Fredagens tv-rum en trappa upp! Med sprillans ny snygg takpendel i glas från New Works, mumsfillibabba (så fin tänd också)

Pendeln finns här för den som undrar

 

 

Har ni sett de här nya vågiga  ljuskopparna från Olsen och Jensen? Hel underbara är de, här i fina färgen vanilj.

.

Ljuskoppar hittar du här

.

 

Här ser man hur läcker glaslampan är med räfflorna! I munblåst opalglas som påminner om den klassiska  japanska rispapperslampan.New Workslampan finns här. (Nu nedsatt med bra-deal-pris så passa på om du letar efter en klassisk kvalitetslampa som passar nästan överallt) Ger så mjukt fint sken också..

 

 

 

Det är så himla s k ö n t att ha ett sånt här hängarum en trappa upp (eller vi har två, ett i källaren också) där barnen bara kan vara och leka och stoja  och där man får äta glass i den oömtåliga  soffan (bara dra av och tvätta överdragen) och ja göra precis som man vill!

.

.

Visst är den här inredningsdetaljen snygg? En stor metallig knut som syns, finns här

.

Med koden PETRA25 får ni 25% off på allt under kategorin favoriter hos ROOM101 som har såå mycket läcker inredning och möbler. Mycket av ni vet såna där mjuka vackra detaljer som gör det där lilla extra i hemmet så att det blir m y s i g t, perfekt att uppdatera med lite smått och gott och snyggt nytt nu när hösten kommer!

.

.

Här har jag precis varit en sväng på gymmet och det var s å skönt, är riktigt pepp på att komma igång på riktigt! Och just nu är Moje hos en kompis här i kvarteret, Lolo jobbar, Bea är ute och H är på någon match och jag ska ha riktigt skön egen-tid med först en dusch och så ansiktsmasken och morgonrocken på  och så ut på terassen i soolen med ett glas iskall cava:)

.

Ha nu en riktigt fin lördag godingar!

.

KRAM

.

.

5 kommentarer till “HÄRLIGA LÖRDAG!

  1. Er matta ser så skön ut och fin i färg – får jag fråga vad den heter och var den går att hitta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg