SÖNDAGSFILMEN

.

Så var det söndag – igen! Veckorna rullar på gaaalet fort nu tycker jag? Om en vecka är det ju oktober och barnen har redan börjat prata om Halloween (medans mamma fortfarande tror att det är augusti) Idag har jag iaf passat på att fixa massa i trädgården men ännu inte tagit in utemöblerna, för det kaan ju hända att det blir soligt & härligt ett par dagar i nästa vecka:)

Målade äntligen yttertrappan iaf, för det behövdes! Skönt att det gjort innan det blir för kyligt. Målade även ett par fönster, himla nöjd med mig själv idag faktiskt:) Så måste jag beställa lite tulpanlökar innan det är för sent och de finaste tagit slut.. Men nu är jag så seg och vi ska fortsätta med vår söndagsfilm (Blev paus här för att sätta en Bolognese på spisen och blogga lite) Behövde en riktigt sån skön, kul och tramsig actionfilm idag  och nu har jag bara sett halva Fall Guy med snyggingarna Ryan Gosling & Emily Blunt men den är faktiskt riktigt bra (i sin genre alltså!) Känns mycket så som actionfilmerna var när man var ung ni vet (Ni vet Dödligt Vapen, Bad Boys, Snuten i Hollywood)  Så den kan ni se tillsammans med större barnen!

 

..,

Så nöjd med vår lilla nätta tvbänk, tips om man bara vill ha något som döljer spelkonsoler och annat, men inte tar så mycket plats! Tvbänken finns i massamassa färger här.

.

Söndag är stora filmdagen inte sant? (åter igen hur MYSIGT var det inte på hyrvideons tid när man åkte och valde några nya filmer varje söndagseftermiddag! Åh ljuva minnen haha;)

.

Ha nu en fortsatt härlig söndag fina ni<3

.

KRAM

.

.

 

2 kommentarer till “SÖNDAGSFILMEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg