HÖSTNAGLARNA

.

Idag kom jag äntligen till nagelsalongen!

Var verkligen på tiden att få nya och mer höstfräscha mörkare  naglar och jag hittade ju en färg direkt som var precis som jag ville. Liite åt det där bordeaux som är inne nu fast ljusare-brunare. (Pga alla dessa gånger då jag gjort klatchigt lackröda eller mörkröda naglar till jul och ångrat mig nästan direkt. Känner mig liksom utklädd med riktigt röda naglar och läppar fast jag tycker verkligen det  är toksnyggt och sexigt på andra!:)

.

 

...

Visst är lacket fint? Jättesnygg färg till beige och brunt. (Sen går jag nästan alltid för Squoval form, tycker det är finaste på mina händer).

.

Annars så har jag fått massa småsaker gjorda idag som legat ett bra tag! Som att svara på massa mail och tömma mailkorgen. Jag hade  23 000 olästa mail så det var hög tid för det nu tyckte Microsoft:) Nu ska jag och Moje äta glass och titta på ”Fjortisper & Bettan” här, tydligen något som man ska se nu!? Vi är hemma själva ikväll så vi ska ha lite eget mys<3

.

Vi ses imorgon igen!

.

KRAM

.

.

 

4 kommentarer till “HÖSTNAGLARNA

  1. Känner så igen mig i det du skriver. Likadant med rött läppstift. Kan vara jättesnyggt på andra, men jag känner mig inte hemma alls i det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg