FYNDA FÖR ALLA TILLFÄLLEN HOS MODELIN

REKLAM MODELIN

.

Hallå så här på torsdagskvällen!

.

Hoppas ni mår bra!? Kikar in här för att visa några dagens i samarbete med Modelin som just nu har 20% off på ALLT (ja även på reavarorna) med min kod FALL20. Som vanligt finns det massa nytt och snyggt i butiken och jag vill i vanlig ordning ha det mesta haha. Visst är det bara så k u l med just höstmodet? Kanske det bästa med hela hösten och extra kul med fin sabbat också:)

.

.

Den här koftan/jackan ääälskar jag och har den ofta på! En lyxig fleecevariant som är så lätt och skön på, perfekt att dra på sig när man vill känna sig snygg men ändå vardag.

.

.

Visade den här gosiga koftan  på story för någon vecka sedan och den sålde slut men såg att Modelin har tagit in fler nu – ett riktigt höstkap och finns här.

På fötterna har jag säsongens låga Ultra Mini Uggs i ursnygg kallbeige färg som fins här (som sagt 20% off på alla Uggs just nu med koden FALL20)

.

.

En dagens helt i svart! Svart är aldrig fel och här med en läcker lyxig  nyhet från Busnel upptill.

.

.

Supersnygg mjukare stickad kofta i ull/nylon blandning med riktigt snyggt nästan våfflat mönster! Så de där klassisk guldknapparna som är så Busnel.

 

.

Koftan hittar du här

Och 20% off på den med så klart med kode FALL20 (och rea på allt annat sprillans nytt Busnel också)

.

,

Vill man ha en kofta i samma stil men inte i ull utan i mysig bomull (och till ett annat pris) så ska man spana in denna goding! I riktigt snygg kallbeige (mer taupe än på färgen på hemsidan)  och i stickat våffelmösnter. Mmmm. Toksnygg och tokskön.

Finns här och även i svart här

.

.

Sweaterväder! Snygga vardagssweaters kan man inte ha får många av. Här en snygg svart till lösa jeans och läckra tåliga Uggs i läder

.

.

Love på dessa Uggsnyheter – svarta med vita sömmar! Vattenavvisande läder i Ultra Minimodellen finns här

.

.

Svart wweater från Busnel med snygg blank brodyr på bröstet finns här.

.

Är ni ute efter lite nytt höstmode så missa nu inte detta erbjudande fina ni – FALL20 i kassan ger som sagt 20% off på a l l t hos Modelin!

.

.

KRAM

.

.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg