SKÖNA SÖNDAG & SKÖNA TRÖJOR

REKLAM FÖR MODELIN

 

Nyduschad efter en söndag ute på gården!

Nu är precis allt redo för vintern på gården (ja förutom dahliorna då, de måsta tas upp aaaah) Så småsorgligt att ta in det allra sista i förrådet ändå efter den långa soliga tokkripsiga höst? Inga fler glas rosé i pergolan i skön kvällssol, ingen mer mysiga kaffestunder i morgonsolen på terassen förrän tidigast i slutet av mars 2025 ungefär buhuu.  Men sköönt att ha allt undanstädat och gräsmattan klippt och snygg för allra sista gången detta år! Nu är jag så redo för innemys som man bara kan vara och ska strax tända en brasa innan middagsfixet som är klassikern köttbullar, potatispuré, pressgurka, lingon och gräddsås denna söndag..

.

 

.

Kan man ha för många stickade mysiga snygga hösttröjor egentligen? Nä det kan man nog inte enligt mig då:)

Den här stickade tröjan som jag har idag är verkligen ett tips för hur snygg med alla de där fransarna och boxiga modellen med långa ärmar. Kommer från Second Female och nu på rea med 20% off här

 

.

Cremefärgad stickad tröja till snygga jeans – en klassisk höstkombo som alltid funkar

Är ni också på span efter lite nya höstiga plagg  så missa nu inte detta erbjudand – FALL20 i kassan ger som sagt 20% off på a l l t just nu inne hos Modelin!

.

Nu ska jag kolla vilken flight min älsklingar Lolo och Trulle kommer hem med från Palma ikväll! Alltså den här grejen med vuxna barn som heelt gör sin grej är inte helt lätt att vänja sig vid, eller också blir det lite tillt i mamihjärnan när man har en busig 8-åring att ha full koll på samtidigt. Känner ofta att jag helst bara vill samla hela min ostyriga lilla flock hos mig <3 Galet ju hur mycket man älskar och saknar sina barn!

.

Önskar er en fortsatt fin söndag!

.

KRAM

,

,

,

1 kommentar till “SKÖNA SÖNDAG & SKÖNA TRÖJOR

  1. Vi brukar spara 2 stolar ute längs väggen om det blir härliga höstdagar, 🥰❤️ så känns det inte så slutgiltigt heller.
    önskar dig en härlig vecka och ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg