NYA FAVORITER I SMINKVÄSKAN

REKLAM/ADLINKS BANGERHEAD

.

Här ovan ser ni några av mina nya make-upfavoriter, riktiga tiptiopprodukter faktiskt.

.

 

Yes nu är det höst och andra och nya sminkrutiner – går inte att vara snyggt rosigt solbrun och naturligt fräsch längre utan nu måste man jobba lite med ansiktet:)

Jag har ju mogen hud och då får man vara extra noga med vad man köper när det gäller make-up och satsa på kvalitén, i synnerhet på foundations och rouge och puder och concealer etc. Vi vill ju absolut inte att det ska skapas tydliga veck och linjer i huden utan man får går på produkter som har en mer transparent känsla. Som fint jämnar ut huden och ger glow, inget pudrigt och matt (som förstärker linjer) .

Så jag tänkte visa min vardagsmake och vilka produkter jag använder idag

.

Vi börjar med mina nya foundation CCC Cream Radiant Skin från CLE som är GALEN. Alltså jag älskar denna! En CCC-cream (betyder color, control & change cream) som är en lätt allt-i-ett-primer och foundation. Fungerar alltså som b å d e primer, BB o c h CC kräm samtidigt. Men ni förstår så bra.

 

.

Jag har använt flera olika CC och BB krämer tidigare (är ju inget fan av täckande foundations) och den här slår alla. Den är vit i tuben men så smäälter den ihop med din hud när du applicerar den och blir som en fantastisk lystrig fuktigivande No-make-up-make-up.

 

.

Här har jag precis lagt på CCC-krämen, blir som ett tun fin jämnt yta och smälter ihop med huden perfekt efter några minuter. Behövde en lite ljusare nyans nus på senhösten så jag gick för färgen Neutral Medium och den blev helt perfekt.

Den här CCC krämen är jag på intet sätt ensam om att gilla, den har fått maassa fina recensioner och är galet populär!

.

.

Den här bronzern har jag använt flitigt i sommar och det syns knappt, otroligt dryg. Blir supersnygg och naturlig på och är väldigt lättapplicerad.

Heter Ambient Lighting Palette Volume II från Hourglass

.

.

Så en annan poppisprodukt på social media – sticket The Wonder Stick från Hickap! Ett jättehärligt lystrigt mjukt rouge som smälter i huden och inte blir fläckigt. Det ska ju vara väldigt mycket rouge nu när det gäller make-up och det ska vara rosigt rouge och sitta högt på kinden, gärna så man ser lite solbiten ut. Jag har färgen Vintage Rose (går fint att använda på läpparna också)

.

.

Sen till ögonen så har jag hittat denna ootroligt fina palett Connect In Colour Eye Shadow från Mac i färgen Encrypted Cryptonite. Är i perfekt size att ha med sig med sex matta och glittriga skuggor i ordentlig storlek. Superpigment och lättapplicerade färger som pasar både till vardags och till fest och plus för rejäl spegel i locket!

.

.

Och sen mascaran, denna kommer jag aldrig att byta! Bästa bästa bästa vattenfasta (löses upp och flagnar av vid 38 grader varmt vatten) Inget kladd, inget smet bara fina snygga kolsvarta fransar som byggs på längden. Heter Unlocked Instant Extensions Mascara och är från Hourglass

.

 

.Om du vill få lite extra lyster på kindbenen så måste ni tipsa denna higlighter. Ger en toksnygg krämig pärlemoreffekt (inget glittrigt och guldgt alltså) och det är LH cosmetics Shaping Light (Jag har färgen Desert Glow) Kan användas som primer eller blandas med dagräden/foundation.

.

.

Sist men inte minst läpparna! Jag är ju tokig i lippgloss med fina färger men de är inte det enklaste att finna. Villa ha ickeglittriga lagom glossiga läppar i perfekt ljust rosaröd nyans. Inte för kall rosa (då ser jag fruseen ut) och inte för varm och orange (ser ut som man ätit lasagne) Bobbi Brown har gjort ett underbart läppbalsam som heter Extra Lip Tint Bare Bloom. Det är vårdande och ger fylliga härliga läppar som inte klibbar. Jag har färgen Rasberry som är perfekt om ni frågar mig (stiftet ser mörk ut men blir mycket ljusare på)

 

Hoppas ni gillade detta!<3

.

Här blir det en kvällsprommis, min nya rutin som startade exakt nu! (Och som jag hoppas hjälper mot både sömnlöshet och huvudvärk!)’.

.

KRAM

.

.

1 kommentar till “NYA FAVORITER I SMINKVÄSKAN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg