SÖNDAGSMYS

 

Det här måste nog ändå vara den allra sista dahliabuketten på köksbordet i år, det ska visst bli minusgrader i veckan som kommer? Får inte glömma att ta gräva upp och in alla knölarna också..

.

Idag har det varit familjesöndag! Älskar ju när vi har sån härlig söndagsmiddag med alla barnen, ni som har vuxna barn som också flyttat vet hur det är. Man läängtar ju efter att ses och även att ha såna mysiga och kul stunder med h e l a familjen<3 Barnen villa ha texmex till middag så det fick det bli och så hade vi lite fika på eftermiddagen, det var ju regn och mörkt  och ruggigt ute så mysigt att hänga inne. Hittade förresten så söta ljus på vårt nya Åhlns här i stan med småsmå vinröda rosetter, alltid kul med något nytt! Fanns såna ljus med jultema också och minipolkagrisar tex.

.

.

Söta små smarriga prinsesstårtebakelser i form av spöken från bästa konditoriet Bread & Sweets i Västerås (köpte minipumpabakeler också. Det är verkligen sån lyx med det fina utbudet av härliga kondis och restauranger som vi har här!

.

.

De här söta glasmuggarna har ju Åhlens haft ett tag men nu såg jag att de fanns i härligt rött nu också, måste ju shoppas till jul. SÅ fina ju.

.

Efter middag hängde vi i tv-rummet allihopa och såg gamla Disneyfilmer tillsammans inna de stora barnen försvann åt varsitt håll! Nu ska jag krypa upp i sängen och se på de senaste avsnitten av Robinson, tycker det verkar vara ett riktigt härligt spretigt gäng i år med mycket känslor (och ett gäng listiga kvinnor och några smågalna  män:) Kollar ni också på gamla långköraren Robinson?

.

KRAM

..

.

2 kommentarer till “SÖNDAGSMYS

  1. Gillar verkligen söndagar, allting går i lite sakta mak. Har faktiskt aldrig någonsin sett ett enda avsnitt av Robinson.

  2. Vilka fina små bakelser<3
    Kollar faktiskt inte Robinson i år. Ha en fin söndagkväll och en härlig vecka, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg