KONSTPÄLS MED ROSA FODER

ADLINK/REKLAM JOHNELLS

.

En konstpäls är aldrig fel nu när graderna sjunker och man vill känna sig både varm och snygg! Har haft ex antal sådana under åren och nu var det dags för en ny, det är  ju väldigt mycket konstpäls i höst och mycket fint att välja bland i butikerna. Jag föll som en fura för denna teddy-fårpälsliknande ljuvlig sak i fin kallbeigeton och med rosa blankt foder..

 

 

.

Älskar längden på denna också, går ner över rumpan (skönt) men ändå smidig och ”lätt” om vi förstår vad jag menar. Har en känsla att denna konstpälsjacka kommer användas flitigt, både till vardags och över tex klänning, är liksom ledig och läcker samtidigt!

,

.

Jackan hittar du här

(Jag har strl 36)

.

Annars så vaknade liten Moje med halsont och feber imorse så det blev soft höstlovsdag här hemma med lite Halloweenkladdkakebak. Jag har passat på att tvätta massa lakan och bäddat rent och fixat i tvättstugan (älskar när det doftar just rena fräscha lakan i sovrummen mmm) Bäddar rent varje vecka, oftast på fredagar, och har gjort så läänge. Får typ panik om lakanen är minst solkiga och krispiga och måste tvätta direkt. Och absolut inget sköljmedel i tvätten eller torka lakanen i  torktumlare (herregud nope) utan det ska vara hängtorkade lakan. Helst manglade också men jag har ju ingen mangel så jag hänger dem omsorgsfullt på tork och ”drar dem” och viker fint. Åh att dra lakan är verkligen barndomsminne, fick ofta hjälpa mamsen med det!:)

.

Nu ska jag åka och fixa pumpor som det ska karvas i imorgon – men ha en fortsatt fin dag alla!

.

KRAM

.

.

.

 

2 kommentarer till “KONSTPÄLS MED ROSA FODER

  1. Du är sååå snygg – både med och utan päls! 😉👍⭐️ Och beträffande lakan: Jag har köpt en mangel för oj så skönt krypa ner i nymanglat! Fast det ska ändå vara satin (av bra kvalite. Lexington inte så bra längre. Känns ”smulig” 😢)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg