STEKTA PUDRADE KANELGIFFLAR MED VANILJGLASS PÅ KANELBULLENS DAG

.

Hallå i stormen!

Ja fy tusan, nu är både stormen Amy och hösten här med besked kan jag lova! Regnsmatter mot rutorna, storm runt knutarna och det mörknade redan vid 16-tiden. Brrrr.

Eftersom jag bakade mandelmassagifflar bara för några dagar sedanoch frysen är full av dem så körde jag en viral Tik-Tok-kanlebulle-succé i stället idag på Kanelbullens dag! Och det blev faktiskt huur gott som helst så testa detta busenkla recept om ni inte gjort det. Barnen här hemma äälskade dessa ljumma gifflar i ”churrosstil”.

.

.

Allt du behöver är:

1 påse Pågens klassiska gifflar med kanel

Hackad mandel

Socker blandat med kanel

Smör

Vaniljglass

.

.

Hetta upp en stekpanna på medelvärme och tillsätt en rejäl klick med smör. Ha i gifflarna i pannan och stek dem i några minuter på alla sidor.

.

.

Vänd sen de varma stekta Pågelgifflarna i socker blandat med kanel så de blir helt täckta.

.

.

Lägg upp dem direkt  i dessertskålar, strössla över lite mandel och serverad med en klick vaniljglass.

.

.

SÅ gott! Smakar som en blandning av churros och kanelbulle, mumsfillibabba.

.

.

Har ni ätit några mumsiga kanelbullar eller annat med kanelbulletema idag!? Jag älskar ju såna här temadagar som ni kanske vet så det var självklart att det skulle bjudas på något kanelbulleaktigt hos mig:)

.

Ha nu en fin fortsättning på lördagen alla! (Här blir det lördagsmiddag nere på stan!)

.

KRAM

.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg