NY MYSIG KAKBOK & SÅ HUNGRIG

.

.

Åh denna läckra Leila-bok vill jag verkligen ha när den kommer ut nästa månad. Bara omslaget gör ju en glad!!!
Bon soir mes amis!
Hoppas ni mår bra söta bloggisar!?
Det gör inte jag riktigt och det är så seegt men jag ska inte tråka er med min krasslighet.
.
Vi har hur som helst just nu en mycket vacker, solig och varm kväll här i Småstaden och det vankas olika Meza från Linabanesen till middag strax, mmm. Äääälskar libanesisk mat som taboule, falafel och rakayek – gaaah vad gott det är! Så skönt dessutom med riktigt god hämtmat vissa dagar så man slipper middagsfixet. Btw, sitter du på ett bra recept på taboule så dela gärna med dig! Det salladen skulle jag nämligen kunna äta till typ allt jämnt för att den är så himla god (det är finhackad persilja och tomat, citron och något mer tror jag.) Hoppas H kommer med maten snart bara för jag är såå hungrig!!!:)

Mer från leilas nya bakbok  – Dumlecupcakesreceptet låter ju helt fantastiskt gott! (som sagt, hungrig nu är  jag;)
Ooooh, prinsesskalasrecept – so lovely:)
Chokladwoopies – skulle ju också var så smarrigt  nu när man inte är ”tipp topp” och behöver lite ”tröst”:)
Nu ska jag skynda mig och lägga in ren tvätt i tjejernas rum och hänga upp ett par  nya höstklänningar på galgarna innan maten (ni ska få se godsakerna i ett annat inlägg). Har nu plockat ur precis allt som är urväxt och somrigt i skatternas garderober för att ge plats åt höstkläderna. Skönt:)
Ha en fin kväll alla rara bloggsiar!
KRAM
.

21 kommentarer till “NY MYSIG KAKBOK & SÅ HUNGRIG

  1. ja va man blir sugen:) o får baklust! Den kokboken vill man ha:)! Å så e ju cup cakes så roliga ti göra..

  2. Normalt sett har man hackad bladpersilja, tomat, lök, couscous, citron och cayennepeppar i taboule!

    Lycka till!

    //Emma

  3. Hej Philia!
    Visst är libanesiskt gott. Tabbouleh är något som jag ofta gör här hemma, framför allt till sommarens grillat, med hoummus & andra röror till.
    Så här gör jag min;
    Koka bulgur till 4 pers.
    Pressa 1 vitlöksklyfta i en skål och blanda med 4 msk olivolja, 1 msk rödvinsvinäger, 2 msk citronsaft. Blanda med bulgurn.
    Finhacka en rödlök. Finhacka en knippa persilja ohc en liten bunt färsk mynta. Skala en gurka och tärna den. Skär 2 pkt coktailtomater i fjärdedelar. Vänd ner allt i bulgurn. Klart! (Låt gärna stå i någon timme i kylen och gotta till sig om du har tid. Smaka av med salt och peppar vid serveringen.
    Busenkelt jag lovar!

  4. Hej fina P! Bara en liten reflektion av vad som slagit mig under dagen då jag som vanligt kikar in lite nu och då för att se om det finns ngt nytt att läsa;) Det är intressent då tanken idag har slagit mig ”undrar om allt är ok och hoppas att hon mår bra” då det oftast finns ett nytt inlägg lagom till första kafferasten på jobbet;) Vill bara ge dig en eloge till att du har så mycket spännande och intressent att visa, att du förmedlar så pass mycket av dig själv(precis lagom) för att man skall känna att man ”bryr sig om” dig nog för att sända dig en tanke då inläggen inte duggar lika tätt:) Hoppas du får en finfin kväll! Cicci i Linköping

  5. Älskar tabouleh jag också! Jag gör min så här:
    Kokad bulgur, hackad bladpersilja, tomat och rödlök. Dressing på Sumak, paprikapulver, mynta, olivolja och citronsaft.
    Sumak-kryddan köper jag på ett speciallivs här i Halmstad. Lycka till.

  6. Kokboken verkar verkligen lockande! Fast vet inte hu ofta jag egentligen bakar cupcakes? Kanske borde satsa på nån annan Leilas kokböcker!
    Ha en fin kväll!

    Kristina

  7. Så trevligt att se fram emot den underbara boken nu när blir höst! Älskar att baka!
    Nu är jag så nyfiken, när kommer det fler bilder på Lolos rum! Hoppas du kryar på dig fort!
    Camilla

  8. Då får man gå in på Bokus och klicka hemma denna vackra bok när den släpps.

    Jag antar att vi är många som ”går igång” på kokböcker. Det är minst lika roligt att bara läsa dom, som att prova alla recepten.

  9. Har båda böckerna innan! Det ska bli så kul att se den nya! Vad skönt med vårstädning, det har jag också gjort, känns så bra efteråt! Love your blog;)

    Kram

  10. En cupcake-bok av Leila Lindholm kan knappast bli annat än succé. ♥ Håller med om att man blir glad bara av att se omslaget. Skall inhandlas ASAP! 😉

  11. Å vilket tips!! denna bok har jag missat totalt. En bak toka som jag måste förstås rusa i vag och handla denna när den släpps 😉
    Sov gott/ Sabina

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg