SOFT SOMMARSÖNDAG HEMMA

.

.

 

IMG_7640

.

Ovan: dagens ”Japan-Bea” i pysslartagen i vår matsal:)

.

.

..

.

.

Tjingeling snyggingar!

.

.

.

.

Här vaknade vi upp till en mulen, lite blåsig och lite regnig Småstad idag. Känns som att vi nästan behövde en liten sådan efter all sol och värme och trädgården törstar nog efter ett sommarregn. Dessutom tycker jag ju att det nog faktiskt är ganska skönt att bara vara hemma ”med gott samvete” och går runt i mjukisen och fixa med lite saker inne och baka kaka och pyssla och lyssna på Chopin:) Kanske åka och hyra någon söndagsdvd får bli söndagens största aktivitet. Och så väntar jag ivrigt på honey som just nu är iväg och shoppar en sk Tens-apparat som en söt bloggis tipsade om igår (tusen tack för tipset snälla du) Får se om den kan hjälpa mig med min träningsskada i axeln, hoppas verkligen på det.

.

.

.

.IMG_7646-2

.

.

När vi var på spaet förra veckan så köpte jag lite såna där origamipapper på hotellet till Beabusen, eftersom hon blivit så förtjust i just sånt i pysselrummet (skatten älskar verkligen all form av pyssel) Liiite för pyssligt var det att få till en trana för lilla skatten men snurran var lite lättare (med lite hjälp från mamsen:)

.

.

.IMG_7636-2.

.

(Och den där lilla svala mörkblå  Yasuragibadrocken som följde med hem vill Bea ju typ bo i:).

.

. IMG_7652 ..

.

Så vi pysslar alltså och mumsar lakrits och tar det riktigt soft idag (och jag spanar in reorna på nätet för är det någon tid man kan fynda så är det ju nu. Ääälskar netshopping btw, tänk att för bara några år sedan var man ju tvungen att ta sig till den fysiska favvobutiken när man villa köpa eller fynda något. Var den än låg liksom. Känns ju rena stenåldern nu haha;)

.

.

.

.

Ha nu en riktigt sköön söndag alla!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

11 kommentarer till “SOFT SOMMARSÖNDAG HEMMA

  1. Hei:-), lurte på en ting . Den LV vesken din , hva Str har du på den ?
    Klem sidsel

  2. Hej! Kan du röra armen obehindrat? Jag har fått en sk ’frozen shoulder’, vilket innebär lång process innan det blir bra. Googla på det. Skulle värken inte ge med sig på några dagar kontakta sjukgymnast eller ortoped snarast. Jag gick för länge och väntade…

  3. En liknande dag har vi också haft. Var iväg på ett kalas men då fick ju lite luft också:) Skönt med en paus och man får fixa lite inne!
    Kram!

  4. Usch, det där retade mig lite asså… Att uppmana om näthandel. Har du med tanke bakom en aning om vad detta egentligen har för konsekvenser!!? Vad näthandeln gör med våra fysiska butiker. Du som bloggare som samarbetar med olika reklam för att skapa ett ”ha behov” och med rabattkoder och allt som är… Visst kan det vara bekvämt och man kan hitta sånt du inte annars finner i din egen stad, men just detta gör att butiker ej klarar upp att ta hem i lager. Prova i butiuk och köpa med rabatt på nätet. Det är en skruvad och omvänd även köpbeteendet handelsvärld. Tyvärr har vi bara stora butikskedjor kvar snart. Öppnar upp nya webbutiker var dag och alla ska konkurrera och bräka varandra, många av dessa går inte ens bra. Bara utåt!
    Fler och fler handlar matkassar och snart finns väl bara mjölk och bröd att få i våra närbutiker…Vart har ”känna och klämma” tagit vägen, att få en shoppingupplevelse och personlig service!??

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg