BY MALENE BIRGER SS13

.
.
.



Underbar kombo!





Goood Kväll finingar!





Har landat hemma efter pakethämtning och mathämtning och tapetprovshämtning (tror vi hittat ”the one” till Lo Lo´s rum nu faktiskt! Vi stod och gick igenom många tapetböcker och fann till slut en som både är riktigt snygg och cool:)

Så har jag fått en ny annonsör idag, Isa Couture, och genom den lyxiga snygga netbutiken blivit ännu mer sugen på By Malene Birgers SS 2013-kollektion (IsaCouture har störst sortiment av just By Malene BirgerDetta är verkligen en stil som jag älskar och yes vill ha i princip allt i vår (men det går ju inte men ändå;) Mönstrade byxor och tuffa tishor och lagomlånga snäva kjolar, ljuva klänningar osv, me want!







Hur söt på solsemestern tex? Mot brännan:)




Tisha, maffigt halsband och kostymbyxor = perrrfekt kombo




Vårfärgen nummmer ett är cerise och här i lyxig silkesklänning tillsammans med zebrapumps, grrrr:)

Visst känns det härligt med vårens alla nya starka färger!? Att bära som plagg eller accessoarer tillsammans med beige, vitt och svart så det blir så där lagom (och så man inte ser ut som en GB Twister:)
Nu blir det strax filmatjm igen! (ikväll kör vi Searching for Sugar Man, någon som sett den?)



Ha en riktigt mysig kväll!



KRAM

22 kommentarer till “BY MALENE BIRGER SS13

  1. SJUKT fina grejer:) så kul med allt nytt färgstarkt vårmode nu.

    Vill du ha ett filmtips..Celeste and Jesse forever, kul & romantisk utan sliskig för det:)

    Kom gärna hälsa på min blogg och ha en skön helg.

    LOVE Maria från inredningsvis.se

  2. Searching for Sugar Man är en mina all time favvisfilmer! Tack för lite härlig vårinspo! Lovely!

  3. Hur fint som helst, hade haft allt rakt av utom den rosa och orangea kombinationen, där hade jag nog känt mig lite som en karamell.. men var för sig, yes please 🙂

    kram /iris

  4. Hur gick det för dig i blogg tävlingen?? Nyfiken 😉 röstade på dig och din snygga bogg!!

    Anna K

  5. Är nyfiken på hur det går med kakel-missen från kakelbutiken som vi inte nämner vid namn 😉

  6. När kommer fredagsinlägget om krispiga blommor du köpt på torget och allt goooodis som ni ska äta på ert souper-mysiga mysmys tokhärliga fredagsmys?

    Jag väntar!

    Sofia

  7. Så snyggt och håler helt med diga ngående den där underbart fina rosa klänningen. Jisses så snygg. Jag har inte sett Seraching for Sugarman men är otroligt ivrig för att få se den. Ha en fin fredag!

  8. Hej
    kul med en ny webshop som har kläder med lite stil. Ärligt talat så är vi nog många som är riktigt trötta på att se OM och liknande i allt för många bloggar och wedshoppar.
    Hälsningar
    Anette

  9. Måste bara ha den rosa..!! men har inte hittat den någonstans ännu.
    Vill också se Searching for Sugar Man, älskar den låten.

    Trevlig helg!

  10. Tycker du ska skynda dig till leoparard och Bloom dom har 90% rea fyndade två MB kjolar för 120 kr st fanns lite kvar av MB u små stlk 🙂

  11. Åh vad roligt att ni hittade tapet! Vi funderar också på något nytt till sjuåringen som tröttnat på sitt (superfina men urvuxna) rosa rum. Vi tänker oss en ljus och tonad variant av duvblå. Får se om jag hittar den rätta nyansen 🙂 Sätt gärna ihop ett inlägg om Lolos rum när ni fått det klart. Vore jättekul att se vad ni kommer fram till. Är säker på att det blir superfint som vanligt!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg