HALLELULJA

.
.
.

.IMG_2687-2
.

.

Jag och min minsta älskling nere på stan igår kväll! (Min jacka är en Parajumper, skorna Rodebjer, jeans Filippa K, sjal Malina och Bea har mössa inköpt i England, jacka Mini a Ture, jeans Lindex, sjal BMB och Uggs på fötterna)

.

.

.

Hej Lördag!

.

.

.

Idag är det utflyktsdag och jag ska strax hoppa in i bilen med resten av la familia! Vi ska bla åka och kolla på den lilla valpen vi hittat (wiieee) och passa på och stanna till på något trevligt ställe och äta på vägen. Ja vi får se vad vi hittar på:) Och apropå och äta så är det ju mycket som ju handlar om godsaker på Hofp och jag fick någon kommentar angående detta. Jag försöker vara nyttig och äta mycket grönt och proteiner och inga halvfabrikat osv och det går bra. Jag äter en del godsaker också och det tycker man får göra bara man inte gör det h e l a tiden. Under julen åt jag ju godsaker nästan hela tiden och gick upp men nu gör jag inte det och jag har gått ner ett par kg av bara farten. Men någon semla eller två i veckan måste man ju kanske få unna sig även när man vill leva  lite mer häslosamt inte sant:)

.

.

.

.
.
IMG_2638

.

.

Och apropå mat, igår var vi ju på Hatten och åt igen (ett favvoställe)

.

.

.

.
IMG_2665-3.

.

Och jag hade ny blus från Second Female (denna är ett tips. Superfin)

.

.

..
.
IMG_2637.

.

På Hattfabriken finns mycket gott men det finns en rätt som slår det mesta faktiskt. Ja det mesta jag ätit i hela mitt liv skulle jag nog kunna säga…

.

.

.
.
IMG_2652

.
.

Och det är denna: Hattens Råbiff. Hallelulja vad galet god den är! Den här rätten, presenterad på en kall marmorskiva, är magisk (om man man gillar råbiff vill säga, det är ju inte alla som älskar just detta) Syrlig, söt, mjuk, krispig, stark och lätt samtidigt. Rekommenderas v e r k l i g e n. PPPPP++

.

.

.

Nej nu måste jag sätta fart här! Har en liten skatt här som är myycket otålig just nu…:)

.

.

.

Ha en fab lördag så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

22 kommentarer till “HALLELULJA

  1. Klart att man får äta lite godsaker ibland!!!
    Ser jättemysigt ut på restaurangen!
    Kram Monica

  2. Älskar din blogg!! Jackan, har en själv men en äldre modell som börjar bli sliten. Är din svart eller mörkblå? Vet du vad modell heter. Älskar märket. Kram

      1. Merci!! Du alltid snygg o blir dyrt för mig haha. Hund, såå kul! Har själv en vit golden o en guld cocker spaniel. Klart ni ska ha vovve! Det som bra kan ta med lätt OM vill i France (jag bor själv i Schweiz)
        Bisous

  3. Håller tummarna hårt & hoppas det funkar med valpen. Allergi är ju bara såå trist! Tack för alla vackra bilder & mysig text du bjussar på. Kram 🙂

  4. Hattis är grymt ja, åt en oförglömlig dovhjortsfilé där sist. Goda viner också! Men seriöst? Ät vad du vill, hur mycket och när du vill, det ska alla andra skita i! Vissa ska då alltid ha något negativt och fullständigt onödigt att säga. Trams vad gäller detta!

  5. Visst ska man unna sig något gott ibland, särskilt när man som du tränar och äter sunt för det mesta. Ha en härlig lördagskväll! Kram Lotta

  6. Haha, helt otroligt att du fått en kommentar om mkt godsaker. Jösses, har folk inget annat att fundera över? Tack för dina glada inlägg om godsaker! Gillas mkt av mig.

    1. Även din kommentar om ”kommentaren” är ju också onödig. Nonchalera det istället, oftast de som skriver ”spydigt” vill ju ha uppmärksamhet 😉

  7. Härlig kväll ni såg ut att ha! Älskar verkligen din blogg, Men något som är såå tråkigt är att du ALDRIG svarar på kommentarer (inte mina iaf;) men mest när det är någon negativ ton, och du går till försvar!
    Nej det måste du bli bättre på!

  8. Hej! Fin blus och fin blogg men jag håller med Sara här om att du är dålig på att svara på kommentarer, du svarar bara på de negativa men jag tycker att man borde svara på de positiva, det är inte så trevligt att kommentera om man inte får något svar, det känns som om du inte riktigt bryr dig då.
    Kram

  9. Så fin du är!! <3 Och en liten kommentar angående mat å godsaker – är det NÅN som lagar genuint bra mat av bra råvaror så är det väl verkligen du??! Och som du skriver, då är en sund blandning där man också får unna sig en godsak ibland bara bra för kropp å själ, som jag ser det. Kram på dig hottie!

  10. Vilken storlek har du i din jacka? Tänkte beställa en på nätet men tycker det är svårt med storleken! Små eller stora i storlek?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg