GJORT SOM KARDASHIANS GÖR

.

.

.IMG_8430-3
.
.

Jag och mitt nyfixade hår! Yes i fredags tog jag ur mina extensions och lät lockarna falla (nåväl:) Ett myyycket snabbt överläggande med min vän Arman på Salong Harmoniq Gallerian (Västerås) ledde till detta beslut. Det fick bli en rockig page (och med det menar jag en lite stökig ruffsig page) med färgad utväxt och highlights. Och jag blev faktiskt väldigt nöjd med mitt nya korta hår! Fluffigt och skönt och mycket lättstylat och i snygga och eleganta färger.

.

.

.
IMG_8432-4


.
.

Det tokduktiga Emmelie på Harmoniq som gjorde mitt hår. Och vet ni vad hon använde när hon färgade! O l a p l e x. Olaplex är det nyaste hetaste inom hårvård och blekning. Ni kanske har sett Kim Kardashians tranformeringar under våren. Från mörk till superblondin till tokmörk igen. Ett vanligt hår hade ju bara blivit tuggummi av alla dessa tuffa behandlingar! Men hemligheten heter alltså Olaplex och nu kan vi vanliga människor också färga/bleka håret lika lyxigt och skonsamt och få behålla kvalitén. Mer om detta hittar ni här (och nej jag är inte sponsrad av Olaplex, bara imponerad:)

.

.

.
IMG_8421

.
.

Mitt nya fluffiga hår!:) Jag har ju ett typiskt skandinaviskt hår med tuuunna fina hårstrån men på picset ovan har jag alltså inga förtjockande extensions. Håret har helt enkelt blivit så friskt och fylligt nu så jag funderar på att låta löshåret vila ett tag och köra lite busig bob med volym ett tag (och volymen fixar jag med beach spray från Kevin Murphy och så lite slarviga vågor med platt-tången)

.

..

Untitled-1.

.

.

Före (med extension i) och efter klipp, färg och blekning och Olaplex!

.

.

.

.

Tack superduktiga Emmelie för bra jobb och bra styling tips! (och tack Arman för att du övertalade mig:)

.

.

.

KRAM

,

,

,

,

25 kommentarer till “GJORT SOM KARDASHIANS GÖR

  1. Åhh så superduper snygg du är kvinna! Håret blev kanonfint och klär dig verkligen. Det är kul att förändra ibland. Har du fransförlängning? Dina ögonfransar ser också så fylliga och volymigt snygga ut 🙂 Jag har precis börjat göra det igen efter ett långt uppehåll och jisses vad man känner sig piffig varje morgon man vanknar 😉
    Jag önskar dig en strålande onsdag, kika gärna in på min inrednings- och livsstilsblogg också, http://www.mariellewinkler.devote.se
    KRAM

  2. Mycket snyggt! Gjorde detsamma i början av året och är hur nöjd som helst.

  3. Hej!
    Åh, vilken snygg frisyr.
    Undrar vad du har för snygg rouge?
    Mvh Madde

  4. jättesnyggt! mitt hår är verkligen i behov av en klippning också. efter graviditet ser det lite ut som ett fågelbo där uppe! ska också klippa en page tror jag. chict, elegant och jäkligt snyggt!

  5. Men gud va snyggt och fräscht! Blir sugen på att kapa av mig barret jag med, har liksom bara lååångt.. Så tråkigt. Ljusare hade jag oxå kunnat tänka mig att bli, fast bara lite guldig kanske, eller varvat med lite asktoner. Jag är mörk men nu när man börjar få ett och annat strå i silver så syns det så mycket tydligare i mörkt än ljust, så att ja, vi får se..

    Hur som, du ser strålande ut som alltid, lite avis på din fyllighet i ansiktet, jag är så smal.

    Ha en toppen lill-lördag!
    Kram kram

  6. Supersnyggt! Ditt hår ditt hår ser ju jättetjockt ut. Skulle inte sätta in några nya extension om jag vore du:)

  7. Super fint – jag behöver också boka in en tid hos frisören, fram med stora saxen och sen en härlig ombre på det så är jag redo för sommaren ,-)

    en skön onsdag önskar jag dig!

  8. En mycket bra övertalning av din frisör! Man riktigt ser, hur bra ditt hår mår! Fräscht!

  9. Waow så snyggt på dig Petra. Helt underbart Du är strålande vacker. Som alltid. Kram

  10. Superfint! såå himla fint med page, du passar superfint i det! å måste kolla om min frisör oxå har börjat med olapelx ser verkligen ut att vara toppen!

  11. Men jag dör så snyggt … Finaste du, härligt med bra produkter som inte sliter på håret i onödan ! Dubbeltumme upp … Kramen damen 🙂

  12. Hela du är fyllig, läppar, kinder, fransar! =P Sist du tog ut dina exensions (inte så länge sen) tycket du att ditt hår var alldeles för tunt för att vara utan, så de åkte ju snabbt i igen. menar du att håret blivit så mycket bättre sen dess. Låter toppen i så fall. Fast ett rejält klipp o volymprodukter kan förstås hjälpa till!

  13. Ärtigt, fräscht, elegant, friskt sportigt det är du Petra 🙂 ett välmående hår är så viktigt för en fräscht helhetsintryck… Väldigt snygg!!!!

  14. Apsnyggt!! Såå mycket sommaren 2015!! Tummen upp. Du ser faktiskt mycket piggare o fräschare ut. Söt innan också förstås men jag hoppas du fattar 🙂 Är faktiskt jättenyfiken på vilken makeup du använder här? Rouge, läppar, Foundation? Jag har jättesvårt att hitta grejor som ser fräscha ut – tycker man blir alltför pudrig eller så ser man ut som en påskkärring.. Trevlig helg!

  15. Suuuuperfint!! Så himla fint och fräscht, särskilt nu till sommaren 🙂

  16. Superfint! Kortare hår är så underskattat tycker jag! Ramar in ansiktet så mycket mer och föryngrar, mer än ett långt hängande hår. Borde kanske gå på Harmoniq igen, lät som en spännande metod med blekningen! Kram

  17. Mycket bra! Naturligt, elegant, sportigt, fräscht och äkta (jag är såååå trött på att hela Sveriges kvinnor försöker trycka in sig i samma form).

  18. Snygga människa! Vi vill ha uppdateringar!!! hemmet och inredning, din makeup och annat smått och gott. Hur går det med eran söta lurvboll Cooper var det va? =)
    Må gott

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg