VAD ÄR DETTA & PERSONLIGA SKILLS

.

I burspråket!

,

.

.

Hello tisdag!

.

.

Busy mamma/working girl här idag mina vänner! Ibland räcker man ju inte riktigt till så mycket som man önskar men det är bara att försöka trolla lite:)

.

Häromdagen köpte jag lite nya fräscha krukväxter hos blomhandlarn och bla den gröna saken ovan som är så snygg tycker jag. Lite spröd och vårig så där men jag minns ju inte vad det är… Som vanligt:) Tror jag har någon släng av namndyslexi för jag glömmer ofta namn på saker/ställen eller personer faktiskt och det kan vara väldigt frustrerande! När vänner pratar om den eller den personen så vet jag nästan aldrig vem de menar för jag minns ju inte vad folk heter och personer som jag träffar snabbt och ytligt minns jag aldrig namnet på sen. Så otrevligt liksom! (Och jag är därmed v ä r de l ö s att skvallra med:) Dock har jag ex ett grymt lokalsinne,det kan jag iaf skryta med haha, vet nästan alltid åt vilket håll vi ska på nya platser och är aldrig vilse osv och så har jag även en riktigt bra och snabb förmåga att läsa av personer och stämningar. Blir sällan förvånad över andras beteenden då jag liksom känner på mig redan innan hur de ska agera om ni förstår vad jag menar! Får man inte det ena så får man det andra haha – jag vet inte vad folk heter man jag scannar deras personlighet snabbt som ögat:) Berätta gärna vilka roliga eller knäppa förmågor ni har bloggisar! Kan vara kul att läsa!!

.

.

Nu ska jag ta med mig mina onda skinkor (ooh my vad den naprapaten visste var den tryckte!!)  och Fredagspodden ut på en skön pw här!

.

.

KRAM

.

.

.

15 kommentarer till “VAD ÄR DETTA & PERSONLIGA SKILLS

  1. Jag är precis som du, namn fastnar aldrig! Pinsamt på arbetet när det händer.. Men jag kommer ihåg ansikten… Och lokalsinnet är det inget fel på, nästan så att jag ibland vill gå vilse men icke.. 🙂 jag är ”högkänslig” person, googla det, de känner av hur andra mår.. På gott och ont..

    Kram kram

  2. Samma här, namn går in genom ena örat och ut genom andra för mig…
    Har dock en konstig förmåga att lära mig och komma ihåg låttexter snabbt som attan! Har räknat ut att jag kan omkring 1500 låttexter utantill ^^

    1. Jag vet att den kommer från Mästerblomman och de har köpt den av ett företag som
      heter Flora Dekor/Erepotrading. 🙂

  3. Hahaha, men jag är lika dan!! Säger här i Usa att jag lider av nån slags name disease. Och Amerikanarna är sååååå grymma på namn och dessutom så noga med att säga Mr and Mrs inför barnen, och då ska man komma ihåg alla efternamn oxå, själv ler jag som fan och säger Hi you!! Orkar inte med mig själv ibland. Min ena son har TVÅ lärare. Har lärt mig namnen, men vem är vem?? Kram!

  4. Hej där! gud va glad jag blir att du verkar ha det sadär med, jag har typ världens sämsta minne; jag glömmer bort namn, platser och min kreditkorts kod sa där blixt snabbt. Skall kolla upp det där med namn dyslexi. Kram och fina växter.

  5. Jag är prick å precis tvärtom. Minns så gott som alla människor jag nånsin bytt ett ord med. Men går vilse med karta å kör fel med gps. 😂😅

  6. Vilken fin blomma, suttit och surfat runt växter nu på morgonen/fm enligt en växtstrategi, det här blir ett härligt tillskott! Hoppas ni får en trevlig helg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg