DEN MAGISKA GÅRDAGEN

.

Glada sommarbarn med blommor i håret – finns väl inget härligare!

.

.

.

Igår i Kyllaj, en supersöt och fin liten havsvik och by där jag gärna skulle ha ett eget ställe här på ön! Så där lagom stort ni vet och bara det ursprungliga finns. I Kyllaj har vi firat nästan alla våra midsomrar här på norra ön men får några år sedan såldes gården där festligheterna hölls och detta kalasande upphörde. Men i år var de nya ägarna så generösa att de bjöd in alla igen och det kom s å mycket folk! (Bea hade klänning från Tommy Hilfiger och skor från Tom´s)

.

.

 

.

Jag kände mig så tjusig och flower-power-sjuttiotals-härlig i min dagens! (Kjol här och blus här och dessa visas i samarbete med Country Dreams) Skorna är tokmjuka och tunna skinnsneakers från Uggs.

.

 


.

Vår lilla Monkey var på bästa festhumör och var all over the place men hann även mysa ett par sekunder i famnen på världsens bästa morfar<3

.

.

.

Fina Lillebror och Harry<3

.

.

.

Kusin Bonnie var sockersöt i mammas famn knä i krans och blommig Livlyklänning<3

.

.

.

Majstången restes och Moje hejade på (Kläder Petit Bateau och sandaler Bisgaard)

,

.

.

Efter festplatsen så åkte vi hem och dukade fram alla godsaker som mamsen och jag fixat tillsammans! Lyssnade på Taube, Ringbom,Vreeswijk (och Infinite Mass) och gjorde ”Ernstigt” och mysigt i Växthuset. ”Sillen pratade till mig och allt det andra trivdes också i min mun” och jag åt huur mycket som helst för att det var sååå otroligt gott. Det snapsades och sjöngs och var absolut 100% midsomrigt

.

.

 

.

De modiga gick och tog kvällsdoppet i havet och jag fixade en riktigt maffig Pavlova med jordgubbar och lemoncurd. Hade på mig denna stickade axellösa Twist & Tangotröja för er som undrar (Visas i samarbete med Country Dreams)

.

.

 

.

Efter fikat tog vi en prommis ner till hamnen  och det var l o v e i luften! En riktigt magisk afton fick vi och jag behövde ju inte plocka några blommor för att lägga under kudden när vi gick hem (Vet ju liksom extremt väl vem mitt livs kärlek är haha:)

.

.

.

Hoppas ni hade en fin midsommarafton ni också och t.a.c.k för att ni kikar in!

.

.

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “DEN MAGISKA GÅRDAGEN

  1. Härliga somriga bilder! Såg tidigare inlägg om era superfina fönster! Så snyggt med de dubbla fönstren med inbyggda spröjs och haspar att öppna upp dem med! Nu är jag klart eld och lågor inför vår letande efter nya fönster till vårt hus, där vi också vill behålla tidsenlig charm. Så hoppas jag får fråga, var ni köpt era fönster och vilka mått de har? Tycker de är så fina med de 6 rutorna! Altandörren är såååå fin med! Nu har vi mindre fönster på ovanvåningen, så får klura på hur det blir snyggast och likt nedervåningen. Hoppas, hoppas du hinner svara!
    Önskar fortsatta härliga sommarlovsdagar!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg