EN SNABB SÖNDAGENS

.

 

.

.IMG_3394-2

.
.
Så här glider jag runt i vår Småstad denna söndag:) Linnet är från 5 Preview och jag tror jag har typ denna i alla färger nu. L.o.v.e it. Kjolen är en omlottkjol i trikå från By Malene Birger som är tokskön och lagomlång och båda kommer från Isa Couture. (Väggen som ni ser strax bakom mig är ”Beas Junibackenvägg”. Fick en idé att vi skulle göra så att det såg ut som ett litet gulligt hus när hennes tillfälliga rum byggdes och hon gillar sitt rum jääättemycket. Jag ser dock fram emot när vårat föräldrasovrum hamnar en trappa ner och det blir tvrum på övre hallen och barnavdelning:)

.

.

.

Hoppas ni har en fin dag så ses vi snaaaart!

.

.

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “EN SNABB SÖNDAGENS

  1. Superfin! Linnet ser otroligt skönt ut. Här blir det mest bikini dagarna igenom. Det är sååååå himla varmt! Trodde aldrig jag kunde tröttna på värme men jag är snart där.
    Kram

  2. Jag har också dessa linnen, fina! Jag brukar ha dom till vita, lite kortare shorts nu i värmen. Fräscht! Du brukar inte ha shorts, varför inte? Omlottkjolen är snygg, men hade gärna fått vara bara liiite kortare! (då hade jag nog slagit till). kRaM!!

  3. Snyggt linne, du är fin som alltid! Gillar väggen bakom, så fint med spont! Det blir spännande att följa era projekt även i framtiden och hoppas att du fortsätter blogga då 😉

    Tack för fina inspirationsbilder på ert hem tidigare, ni har det fantastiskt fint och du har verkligen den rätta känslan!

    Ha en fin dag!

    Kram Madelene

  4. Så snyggt och frächt!

    Ha en göttans dag önskar en suris som sitter inne på kontor och jobbar denna ljuvliga dag 🙁
    Kram kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg