OFF LIMIT

BETALT SAMARBETE WORX

.

När man har ett gardenparty och en del grejer i trädgården som tex enormt tält på gräsmattan ett par dagar så finns det ett så bra tillval till vår robotgräsklippare! Denna produkt, som jag håller i, heter Off Limits. Jag har ju tidigare skrivit om lille Håkan, vår suveräna smarta grässkötare från Worx. Ofta är det ju så att man har något på gräsmattan som man kanske inte är så sugen att flytta på när gräsmattan ska klippas – en pool, en möbelgrupp, en yta med nyplanterat gräs osv. Då vill man ju inte att robogräsklipparen åker just där och med Off Limits lägger man lätt och snabbt en tillfällig avgränsare i form av en magnetremsa runt dessa objekt. Så smidigt!

.

.

.

 

 

Hit men inte längre!

.

Varför ska man välja just Worx när man väljer robotgräsklippare? Jo den är billigare än många andra på marknaden, har många smarta tillbehör, har batteri istället för bensin (vilket är miljövänligt) är upppkopplad till Wi -Fi, har larm om någon försöker sno den och den klarar smala passager bla

.

.

Vill du läsa mer om Worx och tillbehören så gör du det här!

.

.

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “OFF LIMIT

  1. Har så svårt att bestämma mig om vi ska köpa en robotgräsklippare eller inte för jag tycker verkligen att det är så mysigt att klippa gräset haha. Doften, motionen, att bara gå där med sina egna tankar. M y s i g t.

    http://johannagrahn.se

  2. Hej! Undrar vart du köpt dina skor? Märke? Du är så fin i klänningen. 😊 Kram!

  3. Hej! Vi hade en robotgräsklippare i vårt förra hus. Den var från Husqvarna, såå bra! Funkade alltid utan några problem. Nu bor vi i ett radhus med en liten liten trädgård och klipper gräset med ”handjagare” och det doftar ljuvligt!! 😍Den doften får man tyvärr inte med robot men rackans smidigt om man har större trädgård.
    Ha det fint alla!

  4. Så fin! Vilken storlek har du i klänningen? 🙂 Upplever du den som normal i passformen?

    1. Tack snälla! Jag harr strl S och den är ganska snäv runt bysten så är man mellan två storlekar skulle jag gå upp

  5. Finns det verkligen någon robotgräsklippare som går på bensin? :O Larm hade jag också trott var standard på alla märken (vår har det, låter nåt vansinnigt när en glömt koden). Att klara smala passager hänger välj ihop med bredden på maskinen så om den ska klara en stor yta har den antagligen svårare med smala passager. Ja, jag stör mig på reklam som inte verkar saklig/grundad i verkligheten.

    1. Men vet du – just vår Håkan fick BÄST I TEST hos Aftonbladet när det gäller billigare robotgräsklippare så den är testad med resultatet superbra (Tror de testade 18 stycken:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg