THANX U-P

.

.

.

IMG_5432

.

.

IMG_5438


.
.

Jag är så fantastiskt glad och mycket nöjd med mina nya Mandarinfärgade (O.P.I-färgen heter så:) gelenaglar jag gjorde igår!!! Made by U-P på Salong Vasastaden i Västerås. U-P måste vara världens underbaraste nagelteknolog så ska ni fixa fina tassar så ring henne på 021- 470 65 78:)

.

.

.

Bonsoir mina vänner!

.

.

.

Här har jag precis bockat av det sista på min ”to-do”-lista och nu väntar packning! Det är typ det svåraste som finns, för mig iaf haha. Tar ALLTID med mig för mycket kläder och skor och är alltid ute i sista minuten…:) Efter packning blir det fredagsmyyyys, ska bli så skönt att slänga sig i soffan och äta lite gott (har köpt massa olika ostar; manchego och fikonmarmelad bla, mmm) för den här dagen har verkligen varit b u s y. Imorgon är det resdag och därmed alltdå flygdag. Fyyy sjutton, kommer aldrig vänja mig, är såå flygrädd..Men nu – packning!

.

.

Ha en fab fredagskväll mes amis!

..

.

KRAM

,

,

,

3 kommentarer till “THANX U-P

  1. Vilket fint nagellack, så härlig färg! Jag skulle faktiskt precis måla mina naglar just nu, men har inte bestämt mig om färgen. Men säger tack och bock för har en liknande färg jag köpt men inte provat ännu, så blir nog den:) Låter som gott fredagsmys för övrigt! Jag är inte heller alls förtjust i att flyga, känner med dig. Hoppas ni får en fin resa!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg