DAN FÖRE DAN & BUSY BLOGGERSKA

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

.

Ho, ho, hoooo nu är det ju full rulle kan jag lugnt lova haha! ledsen för att jag inte kikat in här på ett par dagar men jag har ju haft fullt upp (och säkert ni också) Paketinköp och bakning och matfix och en tur till Stockholm med julshopping och julbord! Jamen hur härlig var inte den lilla gripen igår? Älskar Stockholm i juletid och att få köpa den där klassiska NK-minten, NK-julkaffet och marsipangrisen är ju bara så MYSIGT. Sprang runt och köpte de där lilla extrapresenterna och sen så kilade vi upp till vännernas nyinköpta övernattningslägenhet på Artillerigatan (herregud s å avis) och skålade i byggkaos och byggdamm på golvet innan det var dags att ta sig till Hallwylska och mumsa julbord! Årets första faktiskt och ja det var suupersmaskigt. (Tog dock typ inga pics så några såna kan jag inte bjuda på tyvärr:)

.

Nu är jag hursomhelst hemma igen, barnen har kommit hem efter att ha sovit hos svärisarna och jag ska strax lägga in sill här hemma i köket! Tre olika varianter blir det. Jansson är fixad, revbensspjällen likaså och perpparkascheesecaken står i frysen och saffranskladdkakan står och svalnar. Har vunnit med riktigt mycket idag! UPS är också kontaktade och det FÖRSVUNNA PAKETET är upphittat (alltså pjuh, vilket fiasko om inte ett av barnens ”stora klappar” kommit idag) sen efter sillen är det bara några paket till som ska slås in innan det blir 100% soft för mig med myspys på och pizza och sen Bingolottos uppeisttarkväll! Oh my så skönt det ska bli…. Hur går det för er bästa bloggisar, är ni klara eller är det fullt spjäll hos er kanske??:)

,.

.,

.

Måste tipsa om Modelins fina julrea men 30-70% på massor, ja nästan allt faktiskt. På bilder är jag klädd i TOTI  från just Modelin:

Busnelvästen hittar ni här, under den en nya toksnygga stickad tröja med snygga ärmar från Adoore här, byxor som sitter superskönt här, myigaste UGGS-vantarna här och på fötterna Inuikkis här.

.

.

Önskar er alla en riktigt fin fortsättning på ”dan-före-dan”! Tänk imorgon är det JULAFTON<3

.

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “DAN FÖRE DAN & BUSY BLOGGERSKA

  1. Ojoj… Späckat schema. Hoppas du hinner landa och njuta.
    Själv har jag lagt julfirandet åt sidan. Inga klappar och ingen julmat. Men då har jag iof inte barn heller. Önskar dig och din familj en fin helg! God jul!

  2. Jag lovar dig att det hade blivit julafton även om paketet inte kommit å ungen hade vart glad ändå <3 🙂 ännu gladare av att vänta på ett till paket några dagar senare 🙂
    Här har det vart lugnt! Har gjort rocky-road och lagt in ett par sillar, annars nada 🙂
    Men HUR blev det med granen? Hoppas ni behöll den 🙂 då den ändå åker om ett par dagar hos er.

  3. Har varit i storstan och fixat det sista idag. Vi tar det lugnt i år, blir en avslappnad jul hos släkt på deras gård i Enköping. Ska bli så lugnt och skönt🤎
    God jul till dig och familjen🌟

  4. Inga av våra barns större paket kom. Men blev jul ändå. Å nöjda ungar med mat och gemenskap. Mkt nöjda med det lilla. Tror att det är det som jag är mest nöjd med att lyckats förmedla som förälder faktiskt.

  5. Så fin väska 😍 visst har din dotter en likadan men med kortare axelrem? Är det en annan modell eller har hon kortat bandet?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg