HUR JAG BLIVIT BRUN PÅ RIKTIGT

REKLAM ANNONSLÄNKAR KICKS/LIFE

.

Har fått många frågor den sista tiden om vilken bus jag använder och även lite trevliga kommentarer om min ”bränna”! Jag är ju en sån där som aaldrig blev lika djupt brun som alla andra, mer lite gul-beige. På 80-90-talet skulle man ha ”deep-tan”, så där djupt rödbrun och där var alltså inte jag. Trots att jag solade solarium varje vecka (Hjääälp så himla dumt men då visste man ju inte om vare sig det där att förstöra huden eller malignt melanom) Men jag brände mig ju ytterst sällan heller, eftersom solen inte hittade till min kropp lika bra som Tilla andras, och det är jag väldigt glad för idag!

.

Hursomhelst, jag använder ju mest BUS och framförallt använder jag dessa tabletter från Better You – Premium SOL och det gjorde jag även förra sommaren för HERREGUD vid vilken skillnad. Helt plötsligt är det lilla bleka jag som är brunast! Tom lilla svärmor är djupt imponerad och henne är det svårt att tävla bränna med kan jag lova haha! (Vi brukar skoja om att jag vara blekare när jag åkte hem från Thailand än när jag kom dit pga att jag hade spraytanat före ditresan:)

..

 

Tar en tablett om dagen med Betakaroten och granatäpple och vitaminer (innehållet alltså) och har gjort sen början av maj, brännan kommer efter ett par veckor. Dessa tabletter funkar verkligen och jag har olat mig lite då och då men absolut inte mycket (inte legat och pressat i bikini om man säger så) Som BUS som ger snygg färg använder jag lite olika och  just nu kör jag dessa droppar i nattkrämen i ansiktet och den här lotionen på kroppen som sitter som berget och är jättelätt att applicera med en vante!

.

Såg ni förresten Allsångspremiären igår med Pernilla Wahlgren som programledare? Jag tyckte hon gjorde det riktigt riktigt bra! Avslappnad och proffsig och charmig med massa humor. Inte riktigt Måns Zemmerlöv nivå men ändå:)Dessutom hade hon ju min söta klänning på sig som jag köpte förra sommaren (på Indiska, finns i år också) och var hur snygg som helst  i den så den var jag ju tvungen att rota fram i garderoben idag!:)

.

Nu – ner i källaren och lägga i ännu en tvätt!

Ha en mysig kväll vänner

.

KRAM

.

.

12 kommentarer till “HUR JAG BLIVIT BRUN PÅ RIKTIGT

  1. Hej! Länkarna funkar inte tyvärr😊
    Undrar oxå vart du hittat jeansen som du har i reklamen från Modelin😊 (18/6)

    1. Mina funkade inte heller. Har du tid och lust att berätta vad produkterna heter?

  2. Tycker absolut Pernilla fixade allsången med bravur☺️ Den där klänningen ser så mjuk o skön ut💙 Ha en fin kväll

    1. Rökning i sig är ju skadligt så redan där borde man ju tänka till. Bara en tanke 🤔

  3. Håller verkligen med, stor eloge till Pernilla 😊👍
    Så det finns alltså hopp även för en blekfis som jag?! 🤣 Tack för tips fina du!
    🤗

  4. Hej!! din klänning!! urfin! Så tacksam för svar vart den kommer från? tack söta på förhand!

  5. Jag har läst en del på sistone om faran med antioxidanter såsom betakaroten, c, d, a vitaminer. För inte skyddar de enbart friska celler, men även cancerceller. Man kan gå runt många år utan att veta att det finns en cancertumör i kroppen. Många kvinnor är i risk för bröstcancer, man vet aldrig när och för vem det kommer slå till. Men 50 års åldern är en kritisk tid med alla hormonförändringar i kroppen. Tänk om man gått och matat tumören med antioxidanter utan att veta!? Detta nedan är hämtat från cancerfonden:
    ”Men så fort man har en tumör så kan antioxidanterna hjälpa den tumören. Och en liten lungtumör kan finnas i tio år innan den märks och diagnostiseras. Jag tycker inte att kosttillskott ska användas alls om det inte finns en kliniskt påvisbar brist.”
    Även hudkrämer (retinol, a vitamin) diskuteras just nu. Var försiktiga med fåfängan!

  6. Tack för tips! Betakaroten, self tan drops och ny bus har inhandlats. Nu behöver jag bara tips på behandling så min käklinje blir lite fastare 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg