FIRAR PAPSEN PÅ GOTLAND

.

Skål och happy lördag mina vänner från ljuvliga Gotland!!

Yes nu är har ääntligen semestern startat och igår tog vi färjan över hit till ön! Helt underbart att vara tillbaka här i huset vid havet och det finns ingen plats som denna. Allt är så vackert och lugnet och ljuset, älskar verkligen känslan här!

.

.

Och idag firar vi den här mannen som är och alltid varit en va de viktigaste männen i mitt liv nämligen älskade  pappa!<3 79 år och det kan man verkligen inte tro.

.

.

Uppvaktning så klart imorse för födelsedagsbarnet (skriver man så om 79-åringar?:) med paket och säng och tårta och hissa flaggan och sen födelsedagslunch som blev grillspett med färskpotatis, brynt salviasmör och örtsås. Hur gott som helst, mmm

..

.

Häng på stranden på förmiddagen med bad (inte jag så klart men jag badar typ aldrig:) och sen blev en prommis med pappa och mamma och när man är 7-år är ju raukar en superspänannde värld.

.

.

Nu ska jag kila in i stora huset här på gården och fixa lite godar ostar och vin här men ha en superskönt lördagskväll alla!

.

KRAM

.

.

 

12 kommentarer till “FIRAR PAPSEN PÅ GOTLAND

  1. Varma gratulationer till din fina Pappa och njut av vackra Gotland.

  2. Dina grillspett ser läckra ut. Vill du berätta vad du har på dem?

  3. Ni ser ut att ha det mysigt🤎Njut nu av familjen och Gotland☀️
    Kram

  4. åh njut! Prova att bada..det ger en endorfinkick, jag lovar!
    grattid till din stiliga pappa 🥰

  5. Din pappa ser så trevlig och snäll ut, grattis till honom. Fint att se din H och pappa på promenad, ser så tryggt ut på något vis.
    Dina byxor är ljuvliga, var kommer de ifrån?

  6. Må være helt fantastisk å feriere på den fine plassen med dine foreldre. Og gratulere så mye til din flotte pappa.

  7. Härliga bilder! Njut av semestern! Spetten ser så mumsiga ut! Har du något recept?
    Byxorna och linnet ser väldigt svala och sköna ut! Var hittar man dom? Fin pappa du har! Går inte att tro att han närmar sig 80! Kram

  8. Åh Gotland! Jag var där med familjen över midsommar. Håller med om att ljuset är alldeles fantastiskt. Grattis till din pappa!

  9. Härliga bilder. Grattis till din Pappa och till semester! Tack för att du ändå jobbar med bloggen fast det är semester, älskar all din inspo. 😘

  10. Din pappa ser verkligen sådär genomsnäll ut! 🥰 Grattis till honom!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg