HEMMA IGEN!

 

Det var så fiint på gården när vi kom hem! Duktiga duktiga är min egna trädgårdsfixare Lolo med lite hjälp av storebror<3

 

Då var vi hemma i stan igen!

.

Så skönt ändå att vara tillbaka, till det där egna, hemtama och där man faktiskt trivs allra bästa. Får ni också den där sköna känslan när ni kommer hem efter några veckor borta?

Har ju haft lite internet-detox denna sommar och det har varit välbehövligt, har ju uppdaterat mer eller mindre varje dag varje sommar och varje semester  i 15 år. Har varit supermysigt och kul att kika in till er men nu behövde även jag lite somrig avkoppling totales. Sen hade vi inte haft någon wi-fi på vårt lantställe (pga det-där-biiiip-Orange-franska-tele-nätet aldrig kom med sitt  bredband som de lovat och min surf tog slut efter 3 dagar och sen blev det galet dyrt att surfa med minimiavgift på 1000 kr…) Så sumsummarum så var det bra att surfen inte fanns där:)

Det blir ju stor skillnad när man inte är inne på nätet mer eller mindre  hela tiden och kollar och scrollar och uppdaterar, jag har läst böcker och laddat ner massa med poddar och lyssnat istället. Just nu är favoriten Älskade Psykopat! Har ni lyssnat på den? Så bra! Är berättelser från personer som haft  narcissister och psykopater i sin närhet – i relationer, vänner, släkt eller på arbetsplatser. Alltså s å många galna historier och man kan ju inte låta bli att analysera visa personer själv, som man på något sätt haft relationer och råkat ut för, och som betett sig  på likande sätt.. Ja detta får bli dagens poddtips till er om ni gillat sånt sanna berättelser och psykologi (Annars lyssnar jag helst på roliga poddar typ Fördomspodden, feelgood eller krimpoddar:)

.

.

ÄLSKAR fluffiga bolliga hortensian Annabelle! Så underbar.  Har planterat lite överallt i vår trädgård. På vissa ställen, där det är lite torrare, är den lite försiktigare..

 

 

.

Och på andra ställen är den galet maffig! Här vid köksträdgården går blommorna nästan upp till bröstet på mig och är enorma

.

.

Hur har ni det, är det fortfarande semester eller är ni tillbaka på jobb och i rutiner igen? Här väntar det ett par veckor till av sommarledigt och sommarlov (dock kommer inte jag ta långledigt mer, nu har jag både lust och wifi igen så jag kan uppdatera<3)

.

Ha nu en fortsatt skön onsdag fina fina ni!

.

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “HEMMA IGEN!

  1. Vi är på väg hem efter 11 dagar i Nice, Monaco och Antibes. Vi har just passerat Thionville där ni också var. Nu blir det Belgien, Holland, Tyskland och Danmark hem till lilla Hörby mitt i Skåne! Vad härligt utan mobiler och dator! Vi frågade oss förra helgen vilken dag det var, då kändes det att semesterkänslan kickat in😀
    Ha det bra, kramar Birgitta

  2. Trädgården är helt underbar! Jag gillar verkligen Annabelle men är också svag för ”vanliga” blå/lila hortensia som jag förknippar med västkusten.

  3. For en vakker hage 🙂 Etter tips fra deg så har vi vært en uke på Farö, (i telt på Sudersand strand camping) Fårö og Sudersand var helt fantastisk, tusen takk for tips! Vi skal tilbake neste år.

    Klem Helén

  4. Er trädgård är verkligen wow 😍 Var ledig 4 veckor, imorgon har jag jobbat i 2 veckor och går på 2 veckor semester till. Då bär det av till Kroatien. Längtar! Ett enormt vackert land! Kul med poddtips, även boktips vore jätteskoj 😊

  5. Om bara poddaren slutar att uttala P i psykopat ska jag lyssna! Så irriterande att jag valde annan podd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg