TORSDAGENS

ANNONSLÄNKAR/REKLAM LINDEX

.

Då var det helt plötsligt mitten av augusti och skolstart och rutiner igen! Lite mer ordning och reda och lite mer dressat emellanåt (iaf inte tofflor och stor skrynklig linneskjorta som jag typ levt i denna sommar;) Det här är ju en sån där mellanperiod – butikerna hetsar med murrigare höstnytt men man är ju inte där än riktigt. Själv sprang jag på detta stickade matchande set i bomull som jag föll för direkt – det här är ju perfekt sensommarstil! Mjukt och skönt och ledigt men ändå svalt och elegant,  det här setet kan man ju ha typ jämt. Dagens tips!

.

 

.

Eftersom det är bomull så känns det så himla fräscht och så där lent ni vet, just nu ligger jag i soffan framför tv:n och bloggar fortfarande i samma set. Kan vara världens snyggaste mysdress också ju:)

 

 

SKÖNT att vara tillbaka i mitt älskade villakvarter (vet ni förresten att kvarteret och fastigheterna där jag bor heter PETRA,  precis som jag, och är från 30-talet, Meningen att jag skulle bo just här kanske:)

.

.

Stickade cardigan med guldknappar finns här och matchande kjolen finns här

(Jag har strl S i båda)

.

Nej nu behöver jag en ny härlig serie att mysa inne med när kvällarna blir mörka! Har kollat på Morden i Sandhamn nyss, som jag gillat tidigare, men tycker att det nästan blivit lite ”Jönssonligan” över de nya avsnitten eller vad säger ni? Gillar inte när det blir för överdriva karaktärer och när det ska bli skojsigt också helt plötsligt när man kollar en deckare, tappar ju spänning direkt. Näå sluta med det pronto. Men ni kanske har tips på någon riktigt bra ny thrillerserie eller något annat spännande att kika på? En helt utan knasiga kommissarier och buskistjuvar.. Eller ska man kanske hoppa på Yellowstone som typ alla andra har sett. Försökte ju när första säsongen kom men fastnade inte då, kanske skulle ge den en ny chans….

.

Ha nu en fin torsdagskväll godingar!

.

KRAM

.

.

.

22 kommentarer till “TORSDAGENS

  1. Apple tv, The last thing he told me, med Jennifer Garner og «Lady in the Lake» med Natalie Portman. To forskjellige, men spennende serier.

  2. Vill tipsa om serierna 911 och 911 Lonestar (med snyggingen Rob Lowe) Båda serierna blir bara bättre och bättre!!! Sen ääälskar jag Emily in Paris♥️

  3. Tog mig ungefär fem avsnitt att fastna för Yellowstone, men sen älskade jag den! Men en ny serie jag kan rekommendera är Presumed Innocent, med Jake Gyllenhall!

  4. Jag klarade bara av några avsnitt av Yellowstone innan jag gav upp! 😄
    DÄREMOT… serierna som är ”prequels” till Yellowstone… ”1883” och ”1923” kan varmt rekommenderas om du inte sett dem! Sååå bra!!! 👌

    Den unga tjejen som har huvudrollen i 1883, Isabel May, spelar superbra, men även Sam Elliott (!!) och Faith Hill (slog igenom med låten This kiss 🎶) med äkta maken, countryartisten Tim McGraw 🎶.
    Och i 1923 spelar fantastiska Helen Mirren och Harrison Ford där Ford spelar bror till Tim McGraws rollkaraktär). Längtar efter säsong 2 som släpps i höst!

  5. Jättefint set, men det borde ha varit du som poserat i kläderna på Lindex hemsida, du var MYCKET snyggare i setet än modellen som fanns på hemsidan.
    Ha en fin fredag!

    1. Skulle precis skriva det samma! Lindex styling är katastrof men du Petra får alltid Lindex kläder att se så mycket snyggare ut. 🌸

  6. Hej!
    Jag vill tipsa om serien Kin, svt play o Viaplay. Riktigt spännande och trovärdiga karaktärer 👌🏻

  7. Nashville på Viaplay, härlig countrymusik & olika karaktärer att lära känna! Och egentligen är jag inte nåt ”countryfan” men blivit det lite granna nu 😉 tipstips!

  8. Jag älskar miniserier och såg precis om Bodyguard som är spännande och huvudpersonen är snygg att titta på😊. Jag och min sambo sträckkollade i veckan Älskade barn på Netflix som var väldigt spännande men obehaglig. En annan jättespännande miniserie är Black bird på Apple+ eller Defending Jacob, också på Disney+.

  9. Hi Petra, this clothing is very nice. It fits you so feminin. I Like you because you make many things very good, you can cook, you are organised with your home, you open your beauty secrets, your style is very inspiring. 🧡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg