LAVENDEL DOFTAR MMMM

 

Vad döljer sig bakom denna dörr? Jo det gör mitt linneskåp..

.

Jamen vad har jag hittat på denna sooliga sköna lördag? Jo jag har tränat på gymmet (tillbaka igen efter Gotlandssemestern) med H och jag har lagat grillade högrevsburgare till lunch åt oss och jag har pysslat i min trädgård (har MÄNGDER med äpplen nu) och så har jag tvättat lakan och fixat doftpåsaar med g o d a s t e doften som finns – lavendel!

.

.

Japp min lavendel ute börjar ju se bra trist ut och då är det ett supertips att göra små påsar med torkade smulade blommor att lägga bland handdukar och sänglinnen! Doftar ju så himla himla fräscht och väldigt franskt (de är tokiga i produkter med lavendel)

.

 

 

.

Gjorde åtta såna här små doftpåsar och placerade ut, hur fort och enkelt som helst och perfekt sätt att ta vara på tråkig överblommad risig lavendel

.

.

Och har du ingen egen torr lavendel så kanske det finns någon park där försiktigt du kan repa av lite vissna blommor och göra doftpåsar av (de ska ju ändå klippas ner på våren:)

.

Nu ska vi cykla en sväng ner på stan här men vi ses imorgon igen!

.

KRAM

.

.

.

 

8 kommentarer till “LAVENDEL DOFTAR MMMM

  1. Himla säljer små trevliga lavendelblåast i linne som jag brukar köpa, men fin idé att göra egna😊 Hur går det med ert husbygge på Gotland? Är ni igång?

  2. Jag undrar vad som händer/hände med ”elsas entourage” – det hela gänget som jag har för mig att ju sågs ibland osv. Är det forumet kvar eller är det mest bara att du är kvar på ”portalen”? Emma verkar ha slutat blogga? Nyfiken fråga men har tänkt på och funderar på om det liksom är nerlagt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg