INSPO – MARIANNE SOMMERDAHL

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Idag hade jag på mig detta set! Ny skjorta och matchande byxa i mörkblå i tunn smidig  viskos som är jättesköna att ha på sig kan jag lova. Och när min älskling kom hem från sin jobbresa idag och såg mig så utbrast han  min kone Sommerdahl for i helvede!

Hahaha, ja vi har mycket riktigt kollat alla nya avsnitt av ”Morden i Helsingör” i sommar. Och jag har flera gånger sagt att ”Marianne Sommerdale” (huvudpersonens danska fru) bara är s å snygg. Älskar hennes kvinnliga 80-talsstil också (såå snygg) och hon har ju till 90% läckra overaller i  alla olika färger. Åh jag vill också vara kriminalare (har ju sökt till Polishögskolan men blivit ratad som ni kanske vet:…)  bo i en villa vid havet i Helsingör, köra gammal Jeep och var så där superdejlig..

 

.

Aja man är ju trist och svensk och vanlig och bor i mellanstor stad mitt i Sverige men man kan ju alltid dra på sig en overall eller matchande set? Byxorna sitter verkligen  jättefint, perfekta i midjan och faller supersnyggt. Onsdagens tips,

 

Skjorta finns här och byxor här

(Jag har strl 35 på skjortan och strl 38 på byxorna)

(Och jättekul att ni gillar hur jag stylar mina samarbeten, blir så glad över eran eedback! Tack snälla ni<3)

.

Hoppas ni har haft en fin dag! Här blir det nu ett glas pinot noir och ännu ett avsnitt av serien jag tipsade om igår (gaalet spännande)

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “INSPO – MARIANNE SOMMERDAHL

  1. Jag hade aldrig ens tänkt tanken på att köpa kläderna om jag sett dem på Lindex hemsida, men helt klart blev jag sugen när jag ser dem på dig 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg