.
Jaha då var höstterminen igång på riktigt och även krassliga barn kom som ett brev på posten! Två sjuka hemma idag med två olika symptom så det har varit mest fokus på det och vab för mig denna måndag..
Och när det blev middagsdags så kände jag att jag ville 1. Det skulle vara något som var hyfsat snabbt, enkelt men gott så klart (givetvis alltid;) 2. att det skulle vara något lite kryddigt som kanske kunde passa bra när man är förkyld!
Hittade ett matigare recept på klassiska mexikanska frukost/lunchrätten Huevos Rancheros (en härlig böngryta med ägg som jag brukar ta om det finns på hotellfrukostar typ som på Steam, Jacyz och Ellery) Fast med chorizo och det blev s å bra – alla älskade detta! Serverades med tortillas och Pica de gallo..
.
Perfekt enkel middagsrätt om man gillar de mexikanska sakerna och inte vill ha det där gamla vanliga (tacos, enchilladas, burritos, fajitas.) eller hinner göra en chiligryta. Snabbt och som sagt fantastiskt gott!
.
HUEVOS RANCHEROS MED CHORIZO
4 portioner
Du behöver:
PICO DE GALLO
Du behöver
Gör så här:
.
.
Nu ska jag natta min lilla snuviga åttaåring här men vi ses imorgon igen vänner!
.
KRAM
.
.
Går det bra med majs i konservburk? 😉
Jag tänkte först vilken konstig fråga, varför skulle det inte göra det och så såg jag smileyn. Tänkte att det nog var nåt där med Petra och majs på burk🙂🙂.
Vad använder du för gryta/traktörpanna?
Tror att det är Jamie Oliver traktörpanna. Cervera har extrapris nu. Scanpan har en liknande som jag har, så nöjd med den.
It looks so delicious 🥰👵