TAR IGEN MIG

.

Nejmen fy vilken riktig blääävecka detta blev. INTE rolig eller ens en gnutta kul.

Hade ju först niagarafallsmensen ni vet och sen fick jag den värsta migränattacken jag någonsin haft. I tre dagar höll den i och alltså jag grät för att det kändes som att huvudet skulle sprängas och precis inget hjälpte… och så det där illamåendet.. Brrr. Ni som har haft riktigt svåra migränattacker ni vet ju, det är absolut vidrigt och man kan bara ligga i ett kolsvart rum och vänta. Jag har haft massa migrän och även megamigrän tidigare men aldrig så här länge (och aldrig bara så där, annars har det alltid varit kopplat till ett vin jag inte tålt) Igår klingade den iaf äntligen av men jag är helt slut fortfarande, bara så trött och yr. Vet inte om det var alla Zomig Nasal jag tog som har gjort mig helt off (tog visst dubbelt så mycket som man ska ta men de hjälpte ju inte alls vid denna attack) Funderar nu på varför jag fick denna migrän, man vill ju undvika det till varje pris och det brukar ju oftast finnas triggers…

.

.

Idag har jag först sovmorgon, älskling åkte iväg med Moje på en löptävling imorse (lillebror går på friidrott) och sen hade huset för mig själv och det var så skönt. Tände brasa och gick runt i pyjamasen och tofflor och tände ljus och lyssnade på mjuk soft musik i vardagsrummet och drack te och försökte känna mig som vanligt. Sen så kom snälla H hem med sallad till mig innan han försvann iväg igen på någon match som visst var viktig:)

Nu har jag två små söta killar här hemma som spelar spel på övervåningen och jag ska strax sätta igång med pizzabak i köket. Det blir en otroligt lugn lördag på vår gata i stan och det är preciiis vad jag behöver.

.

Ha nu en fin fortsättning på dagen raringar!

.

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “TAR IGEN MIG

  1. Men fy, stackars dig, det låter verkligen hemskt! Det låter ju lite som om triggern var hormonell med tanke på den hemska mensen, men om det inte hänt dig tidigare så kanske det inte stämmer heller. Skönt att det är över nu iaf. Kram o ha en fortsatt fin helg!

  2. Låter som det kan vara hormonellt med riklig mens & den åldern vi är i.
    Ha en fin kväll 🍁🍂

  3. låter hormonellt..men en gång hade jag migrän i 14 dagar, tillslut gick jag till kiropraktorn som fixade nacken å då upphörde det.
    Men kanske behöver du en kraftigare medicin om det blir så?
    stor kram till dig 🥰 Å nu fick jag migrän i skrivandets stund 😅

  4. Men fy så hemskt. Har du varit i kontakt med Migränhjälpen? https://migranhjalpen.se/ Min kompis fick fin hjälp av dem och en medicin utskriven. En antidepressiv medicin som i små doser hjälper mot migrän. Hoppas att du får hjälp!

    Tack för en fin och inspirerande blogg. Jag tycker om dig!

  5. Men usch! Tre dagar!?! Jag fick också en massa migrän vilket nu gör att jag dagligen äter metoprolol i förebyggande syfte. Det har inte tagit bort migränen men det har gjort anfallen mildare och färre. Hoppas du hittar något som hjälper dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg