PERRRRFEKTA

.

.

 

Heeeej Fredag!

.

.

.
.
Såå fint blev det med nya stolarna som kom igår! Och de är sköna också (armstöd och rottingsits = bra sittkombo:) och ger en perfekt känsla till köketmed sin klassiska stil. Nu ska jag bara hitta ett nytt bord också…(och de gamla stolarna blir ev till salu…har inte bestämt om vi ska ha kvar dem som ”extra” än men jag hojtar till isf. Såg att några av er frågat på Insta:)

.

.

.

coola bönor (1 av 1)-23.

coola bönor (1 av 1)-25

.

.

.
.

Stora vintagemattan under matbordet (kommer Carpetvista.se) passade perrrfekt med Thonetstolarna och nu börjar köket mjukas upp och få den där känslan jag är ute efter (Typ lite ”trevligt-enkelt-fräscht-bohochic-eklektiskt-snyggt”:)

.

.

.Nu blir det en sväng till gymmet här (och Minisats för Beabus:) Återkommer lite senare med recept på smaskigaste Kräftfesttillbehören som jag lagade igår, såå himla gott blev det, mums.

.

.

.

Ha  nu en riktigt fin start på fredagen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

16 kommentarer till “PERRRRFEKTA

  1. Så sinnessjukt snygga stolar. Jag är själv otroligt svag för dem. Bra köp och välinvesterade pengar. Sånna där stolar blir man ju liksom inte trött på.

  2. Sååå snygga! Har haft lyckan att i hela mitt vuxna liv ha haft antika Thonet som jag för fyrtio år sen fyndade på Stadsmissinen för 5 kr!! st 🙂 Trots att både kök och inredning ändrats flera gånger har jag ännu inte tröttnat.

  3. Snygga stolar, gillar att det är rottingsits på dem som gör dem lite mjukare än om de bara var helsvarta. Tummen upp! 🙂

    Kram Linda

  4. Men, å så fint! Stolene er nydelige, og matten er fin til. Praktisk er den også – har flere av disse vintageteppene selv og de tåler en støyt 🙂
    Ha en fin helg 🙂
    Lise

  5. Vansinnigt snyggt blev det ju, vilken skillnad. Är SÅÅ intresserad av att köpa dina Bruka stolar.
    Men geografiskt är det nog kört…

  6. Vi hade dessa stolar när jag växte upp och känner att det är kanske tid att investera i ett par. Om du tänker sälja bordet så är jag väldigt intresserad. Bor nära småstaden och har tillgång till släp. Men jag håller med tidigare inlägg att bordet passar bra.

  7. OMG säger jag bara, såå snygga, vill också ha! Bestämmer du dig för att sälja de ”gamla” stolarna så är jag väldigt intresserad!

  8. Hej, så snygga! Skulle det inte vara supersnyggt med ett runt (eller fyrkantigt) marmorbord liknande det din kompis Helena har i sitt nya hus!

  9. Underbara stolar, men ett litet förslag; flytta in Thonet stolarna i matsalen där dem får ta den plats de förtjänar och Eamesstolarna i köket som är lite nättare! Och satsa på ett nätt bord till köket, kanske ett runt, ex HAY loop round table! Så härligt med runda bord om det funkar i rummet!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg