POJKRUM

.

Är så förtjust i allt som har Le Petit Prince på sig. En fransk väldigt drömsk och speciell barnbok som har blivit ett hippt varumärke. Kan liknas med Hello Kitty fast för småpojkar, så söt! (Men inte alls ett lika stort och vanligt märke..)

Lilla Prinsen finns att köpa på hemsidan som antingen porslin, bäddset, klocka, tröja, pennskrin… you name it!

Trulle är faktiskt inte alls så speciellt förtjust i Lilla Prinsen längre. Skulle nog kunna drista mig till att säga att han nog tycker att Lilla Prinsen suger! (som ungdomarna säger…)

Snart ska han rum göras om lite och jag letar efter en ny tapet. Jag vågar inte fråga Trulle hur han vill ha det i sitt rum av rädsla för att jag ändå inte kommer låta honom få det han vill ha… Är ganska säker på att om Trulle fick bestämma blir det typ… svarta väggar med Darth Vaders överallt, Yoda stickers, orange golv och en stor tv!

.

Det är så svårt med pojkrum. Flickrum är busenkla för de tycker oftast likadant som mammorna dvs rosa för hela slanten och massa piff och fluff. Pojkrum kan vara jättefina, enkla och ljusa men … jag vet inte många gossar över fyra som vill ha Mailegkaniner att leka med och söta träleksaker på hyllorna…

Foto : Oliver Furniture

Så sött men vill den lilla gossen ha detta?

Foto: Kerry Joyce

Ursnyggt Pojkrum. Vill ha en tapet med kartor i Trulles rum…

Fin tapet från Ralph Lauren men är trycket för barnsligt för en snart 9-årig pojke?Tror nästan det…

Foto: Ralph Lauren

Foto: House and Gardens

Detta är nog det ultimata pojkrummet. Mycket space och inget är för gulligt… Med gunga i taket och allt. Mor & son i detta hem är säkert nöjda båda två…

Rekommenderade inlägg