LEKSTUGERABATTEN

0.

.
Häromdagen var jag ju i Åsby och handlade, bland annat, plantor till rabatten runt skatternas lekstuga. Nu är den klar så då återstår bara att jag tar tag i fixet innuti lekstugan...
Det ska sättas in ett spröjsat fönster, läggas ett schackrutigt golv och målas träspont.
.
Sen kommer det roliga, dvs piffet!
,
Vill ha Cath Kidston stil med glada färger och gardiner med gulligt 40-tals mönster. Snickra en diskbänk och ha öppna hyllor ovanför för allt porslin… En liten spis och möblerna som redan finns i stugan, de vita i trä från Ikea…
.
Det kommer bli gulligt tror jag!

Lekstugerabatt med vita minatyrrosor mini sockertoppsgranar, och jordgubbsplantor.

Minatyrrosen Swany.Vi har fyra sådana här soffor från Melins Anderstorp utplacerade i trädgården…Skönt att kunna slå sig ner på flera ställen!


Vår infart kantas av lavendelrabatter. Doftar fantastiskt gott…Det fanns inga rabatter alls förra sommaren, som var vår första i huset. Det hade precis dränerats runt om huset, så det var bara stora jordhögar med ogräs…


I år börjar det ta sig något…
Min idé med trädgården är att jag vill ha prydligt inramade rabatter. Men själva rabatterna ska vara frodiga och ha blandade buskar, blad och nivåer. Rosor i vitt, svarta stockrosor, perenner i vita, kallt rosa och lila toner, ljusa och mörka blad och sist men inte minst…
Inget ogräs!
.

Rekommenderade inlägg