EXTREME MAKEOVER

.

.

.

 

 

.

.

.

.

Apropå Makeover…

.
Här kommer vårat bidrag till kategorin “Att göra om ett extremt fult hus” så varsågoda, här kommer några före & efter pics!

Huset är från 1932, har 7 rum och kök och är 210 kvm stort.Det blev “misshandlat” ordentligt under 50-talet då hela fasaden kläddes i gult tegel. Vi putsade hela huset vitt förra våren och gjorde då friser, markerade hörn och foder runt fönstren.

,
.
.
.

 

..

När vi tog över detta “dreamhouse” så var vi nog de enda som såg möjligheterna. De flesta trodde nog att vi fått hjärnblödning eller något! Läget på huset var iofs “AAA” (trippel a ni vet:) extremt lungt och fint område med många pampiga hus (vårat är nog absolut minst) Inga avstånd till något utan bara 5 min gångväg till city, 5 min dito till Mälaren och 5 min gångväg till station och skola.

,

.

.

.

.

.

Alla fönster var i uselt skick så de fick också en makeover. Ägaren innan oss gjorde i allafall en bra sak med detta hus; de dränerade runt hela grunden så det slapp vi göra. Sedan målades all plåt…det byttes ytterdörr..sattes in nya altandörrar på baksidan och ny belysning kom upp på fasaden och vi känner oss faktiskt riktigt nöjda med resultatet:)

 

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg