REPORTAGET I PLAZA 2006

.
Hej Mulna Tisdag!
.Här har det inte sovits mycket inatt… Bea har väckt mig varannan timme då hon farit runt som en tok i sin spjälsäng och ”fastnat” i vissa ställningar som kanske inte är såå bekväma… Så då ryckte lilla mamma in och vände lillan rätt typ 7 ggr... Gäsp!
Idag har vi inget särskilt på agendan vilket är sköönt när man är lite trött som jag… En slappar dag!Bilder från vardagsrummet. Jag har scannat bilderna ur tidningen, därav kvaliten...

I ett tidigare inlägg nämde jag att mitt ”före detta hus” (det var jättemysigt och hade alla originaldetaljer kvar från byggåret 1916..) var med i ett reportage i Plaza 2006. Så jag tänkte visa er nån bild nu och då från den tidningen… Det var nån som nämde att det kunde vara kul att se och som jag sagt tidigare ”your wish is my command”…

Rekommenderade inlägg