Kantareller & Jogging

.

Turen i spåret gick faktiskt bra idag! Hade massor med ork. Skönt! Måste bara se till att få lite kontinuitet i mitt tränande…Hm…
.
Så här ser jag hur som helst ut när jag är ute och joggar. Inget fancy alls utan skönt och praktiskt! Löpartights från Newline, t-shirt Nike & håret på plats i en keps från Gant. Mina löparskor syns inte på bilden men de är från Nike och är supersköna. Riktiga löparskor är jätteviktiga för mig. De måste ha bra dämpning och ge riktigt stöd åt foten.
,.

Nu ska jag laga god lördagsmiddag! Det blir pasta med fläskfilé och kantarellsås ikväll och till det ett glas vitt. Mmmm.

(Mina snälla svärföräldrar har hittat massor med svamp vid deras stuga och vi fick en hel påse goda kantareller igår.)

Ha en mysig lördagskväll!

Rekommenderade inlägg