Be nice…

.

En liten tanke som maler i mitt huvud idag är att:

Kom ihåg att ge varandra lite cred!
Jag vet att det låter självklart men det är så himla viktigt att uppmuntra varandra! Har någon gjort något som är viktigt för den personen varför inte komma med lite beröm? Ge komplimanger till dem du har omkring dig, dina barn, din älskling, vänner, arbetskamrater och släkt…

Det är bara att ösa på om tjusiga kläder, god mat, duktig på jobbet, fantastisk sambo, fin i håret, duktig mamma/pappa, fint hemma osv osv osv… Det behöver kanske inte alltid vara 100% ärlighet bakom det du säger utan gör det för den andres skull! Du kan sprida så mycket glädje så otroligt enkelt. 🙂 Bara med en liten mening då och då…
Gör någon Glad idag!!!
Kram!

.
(och Tack ni söta bloggisar som gör mig så glad varje dag med era snälla kommentarer!)
,

Rekommenderade inlägg