Till mig & till rabatten

.

Jag har fyndat! Denna fantastiska uppstammade ros, till den nya rabatten, blev min för under halva priset! Passa på nu på Handelsträdgårdarna, det finns en hel del fint till trädgården kvar på rean!

Godkväll alla fina!

Ikväll är BabyB och jag home alone. H är med sina goa ”Herrklubbsvänner” och älskade Trulle och Flisan är hos sin pappa. Bea har iofs. somnat för natten, så nu är det Egomammatid med Anthon Berg marsipan, nya Elle Interiör och snart Idol på tv!

Imorgon åker vi till Ön! Underbart!

Ha en mysig kväll alla!!!



Nu är jackan beställd och det blev en i färgen Military! Var riktigt sugen på Powder också men Anna du har nog rätt, inget för en småbarnsmamma med den färgen… Tänker matcha jackan med plommon/cerise/rosa accessoarer som vantar, halsduk och tex mina plommonfärgade stövletter istället. Är riktigt sugen på att klicka hem ett par mysiga Uggs nu också men kan inte bestämma mig för färgen/modellen där heller riktigt, det finns ju så många fina… :S

Tack ni snällaste för hjälpen med smakråd !

.

Rekommenderade inlägg