H & M, MIO och IKEA

Puh, vilken fixardag det blev idag!
.
Har farit runt som en tok och letat saker till Trulles rum, både här i Småstaden och på nätet!;) Köpte spottar till taket i hans nya sovalkov, så kallad LED belysning, men det blev ju en miss visade det sig. LED ljuset är iskallt och går inte att dimra så resultatet blir totalt omysigt! Så imorgon måste det inhandlas andra spots…Däremot hittade jag detta fina påslakanset på nätet, från H & M Home, som jag klickade hem direkt. Såg det hos en annan bloggis, som jag tyvärr glömt vilken det var, i ett barnrum och tackar för den inspirationen!

Finfin matta från Mio. Kanske skulle passa i pojkrummet…

Idag var det också en tur till Ikea med snälla vännen A, för titta på skrivbord och garderob bla. Skrivbordet jag hade tänkt kolla på fanns inte i ”vårat Ikeas” sortiment men ett liknande fanns, som snart får flytta hem till Trulle istället. Ps skåpen jag var sugen på fanns inte heller 🙁 men den svarta garderoben fanns. Fast det slog mig att vi har ett antikt omålat skåp i källaren som jag kan fixa till istället! Så nu ska det inhandlas några liter kinasvart färg!
Nej, vi hade inte bestämt att vi skulle färgmatcha på Ikea idag, fina vännen A och jag!

.

Rekommenderade inlägg