THE NAKED TRUTH

Godkväll alla!
.

Min absoluta stilikon, urtjusiga Cameron Diaz! Vi är jämngamla men Cameron är alltid vacker, flawless och fantastiskt fin i håret. Det var denna frissa jag drömde om…

Detta är då jag – den osminkade sanningen!:)

Nåväl jag har solpuder på mig…är som den där Mazettikvinnan i Hollywoodfruarna – kaaan inte leeeva utan solpuder! Bilden visar en, faktiskt, helt nyfrissad och inte riktigt kry småtrött 3-barnsmamma.(Förresten, åren går i expressfart när man fyllt 30! När fick jag tex rynkor på axlarna???)

Nåväl.

Jag visar denna inte helt smickrande bild av mig själv pga att jag undrar om man ska se ut så här i håret när man betalat riktigt dyrt för att få en liknande frisyr som ”Cammens” + få bort utväxten!?! Absolut ingen förändring! Lång tid tog det också och stressad blev jag. Vill nog inte sitta i 3 (!) timmar en gång till för att rätta till det. Surt!!!

Tack för att ni lyssnade snälla bloggisar. Var tvungen att få ur mig lite.

Nu känns det redan bättre!

Dröm sött i natt så ses vi ses imorgon!

Kram

(Kära vännen H! Jag har gjort en rip-off men vi måååste nog byta frissa både du och jag!)

Rekommenderade inlägg