PÅ MÅNBORDET

.

I vår matsal på ett antikt månbord står en variant av fransk kyrkoljusstake bredvid en modern plexiglaslampa från Kartell. Det är såna här möten, mellan gammalt och nytt, som jag gillar!

Godkväll!

Hoppas att ni är friska bloggisar!

Det verkar ju som det är många influensor, av olika slag, både till höger och vänster just nu.
Hemma hos oss är läget för tillfället det att BabyB blivit magsjuk – i g e n. Stackars söta lilla skruttan.

Flisan är dock kry nu och har varit med mig en sväng till ett köpcenter och köpt kläder till henne och lillasyster idag. De kommer från kollektionen Vintage Stories, som finns under en begränsad tid hos Kappahl. Jättesöta barnkläder i lite antik stil i pudriga färger. Visar dem en annan dag!

Månbordet som står i matsalen.

Här sover mina skatter och jag ska nu ta och njuta lite av min nya hemliga last – Häagen-Dasz glass med smaken Belgian Chocolate. Mmmmm. Den är helt beroende framkallande, jag lovar! (Om man är en succer, som jag är, på mörkchoklad och glass med 100% fett! 🙂

Nu – Bonde söker Fru!

Ha en skön Onsdagskväll!

Rekommenderade inlägg