JAG MÅLAR & MÅLAR & MÅLAR

.

En väldigt nersmetad och oglammig mamma jobbar i sin minsta lilla sessas blivande rum!

Halloj…hm…vilken dag är det idag??? Just det!

Halloj Onsdag!

En kladdig bloggerska har vi här idag, full med vit färg (och nu är även tangentbordet på lapen kladdigt ser jag. Inte bra…Sorry H!)

Jag passar på och målar för fulla muggar idag när Bea sussar, så att det ska bli klart inne i hennes nya rum n å n g å n g!

Vill ju börja med det roliga – nämligen piffet! Men velar fortfarande hur det ska se ut. Basen är riktigt vit. Golv som väggar.


Jag har målat fönster…
.
…platsbyggda bokhyllan
.


…väggar, golv, elementskydd…

…och råspont vitt. Nu är det dags att ta in färger! Men…
Ska det bli: Klassiskt med toile eller kitchigt retro med en elefant i blommigtapet, ugglor, babushkor och rådjurslampa eller lantligt med cath kidston tyger och maileg saker eller modernt med Intradetapet och en häftig färgglad tjock matta…

eller kanske en blandning av allt???

Det finns ju sååå mycket fint när det gäller flickrum!
.
Dagens Bea: Body PoP och sköna byxor från Kenzo.


Lilla skatten kan ju inte säga än hur hon vill ha det i sitt rum…

Nu är det tid att jag bestämmer mig! (och även återgår till målningen, för nu sussar BabyB igen) Måste bara visa en litet fint paket från MissGreta med underbart innehåll som kom på posten igår…Volie Short Dress! Lovely!

.
(Ja, jag vet, ytterligare en Odd Mollytunika. Ja, jag hoppas verkligen att den inte går sönder. Nej, jag har inte hur många som helst! Jag har nämligen sålt hälften!!! 🙂

.
Ha en fin & solig dag!

Rekommenderade inlägg